25 / 07 / 2024

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kentsel dönüşüm meral kazancı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kentsel dönüşüm meral kazancı

Dulkadiroğlu ilçesi'ne bağlı Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Meral Kazancı: "Dulkadiroğlu İlçesi'nde kentsel dönüşüm projesi şart. Bu ilçedeki mahallelerin hemen hemen hepsi eski yerleşim yeri" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm müjdesi: Asgari ücretlilerin ve emeklilerin maliyetlerinin bir kısmı karşılanacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüme can suyu geldiğini açıkladı. İşte İstanbul'un dönüşümünde yapılacaklar... 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kentsel dönüşüm meral kazancı Haberi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu kentsel dönüşüm meral kazancı

Dulkadiroğlu ilçesi'ne bağlı Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Meral Kazancı Pınarbaşı Mahallesi'ne hizmetlerin daha sağlıklı ulaşabilmesinin Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarına bağlı olduğunu ifade ederek; "Dulkadiroğlu İlçesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi şart. Bu ilçedeki mahallelerin hemen hemen hepsi eski yerleşim yeri. Ve buralar çok dar sokaklardan oluşuyor. Pınarbaşı Mahallesi de Kahramanmaraş'ın en eski yerleşim yerlerinden birisi, dolayısı ile de çok dar sokaklara sahip. Buralara araç giremediği gibi, doğalgaz çalışması da yapılamıyor. Tek çözüm Kentsel Dönüşüm Projesi. Eğer Mahallemiz bu projeye dahil edilirse halen dar olan sokaklar rahatlıkla genişletilebilecektir. Hem Pınarbaşı Mahallesi'nin zemini sağlam. Çok katlı binaların yapımı için uygun şartlara sahip. Eğer uygun projelendirme yapılabilirse mahallemizin çehresi değişecek ve bizler de mahallemiz halkına çok daha verimli hizmetler yapabileceğiz" dedi. 


Alt yapı konusunda yaşanan birtakım...