29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş emekli konut projesi

Kahramanmaraş emekli konut projesi

Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, “Emeklilere kooperatif kurarak konut sahibi yapacağım'' diye konuştu.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Kahramanmaraş projesiyle o ilçeye tam 697 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

Kahramanmaraş emekli konut projesi Haberi

Kahramanmaraş emekli konut projesi

Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, yerel seçimlere artık sayılı günler kala bugün sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirerek (STK) temsilci ve vatandaşlarla buluştu.

Hedef 46'ta yer alan habere göre; sokakta, çarşıda, pazarda hemşerileriyle her zaman birebir diyalog içerisinde olan ve güvenilir anketlere bakıldığında bu çalışkanlığının ödülünü farkla aldığı belirtilen Öztunç, bugün de Dulkadiroğlu ilçesinde STK’lara ziyaretler düzenledi.

Balkan Türkleri, Koruyucu Aile Derneği ve Emekliler Derneği temsilcileriyle mevcut ekonomik ve sosyolojik durumu değerlendiren Atom Karınca, emeklilere müjde verdi.

EMEKLİYE EV, SU FİYATLARINA İNDİRİM GELİYOR

Öztunç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Emeklilere kooperatif kurarak konut sahibi yapacağım. Kavlaklı-Cüceli arasındaki köprüyü yaptıktan sonra baraj bölgesinde yeni bir kent yaratacağım. O bölgedeki hazine arazilerini emeklilere konut için kullanacağız. Emeklilere suyu belli tonda ücretsiz...