02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş inşaat kazası haberleri

Kahramanmaraş inşaat kazası haberleri

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Türkiye'deki inşaat harcamalarının 1 trilyon doları bulması bekleniyor!

Şubat başında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üstünden zaman geçmiş olsa da, açılan yaralar sarılmaya devam ediyor. Verilen detaylara göre, Türkiye'deki inşaat harcamaları 1 trilyon doları bulması bekleniyor.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

TOKİ'nin Nurdağı'ndaki deprem konutları inşaatı tam gaz! 27 blok inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma uğrayan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, depremler sonrasında Toplu Konut İdaresince (TOKİ) başlatılan kalıcı konut projesinde 27 bloğun inşaatı hızla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem bölgesinde inşaat Uyarısı! Acilen bakmanız gerek!

Kahramanmaraş'daki son depremlerin ardından, Prof. Dr. Naci Görür deprem bölgesindeki inşaat çalışmaları hakkında uyarılarda bulundu. 

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası inşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş inşaat kazası haberleri Haberi

Kahramanmaraş inşaat kazası haberleri

Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesi, Hacı Mustafa Mahallesi'nde bulunan inşaatta sıva işleriyle uğraşan inşaaat işçici Yunus Karadoğan (48),  inşaattan düşerek yaşamını yitirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık olarak 8 metre yükseklikten toprak zemine düşen işçi ağır şekilde yaralandıktan sonra Kahramanmaraş'ta yer alan özel bir hastaneye götürüldü.

Dört çocuk babası olduğu öğrenilen Yunus Karadoğan'ın yaşamını yitirdiği olayla ilgili olarak soruşturma...