05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Türkoğlu Kapalı Cezaevi

Kahramanmaraş Türkoğlu Kapalı Cezaevi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Kahramanmaraş'ta 6 adet konut satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Merkez Mahallesinde yer alan 6 adet konutu satıyor. Peki Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş Türkoğlu Kapalı Cezaevi Haberi

Kahramanmaraş Türkoğlu Kapalı Cezaevi

Kahramanmaraşın Türkoğlu ilçesinde 298 bin metrekarelik bir alan üzerinden temeli atılan cezaevi kampüsündeki Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi hizmete açıldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkoğlu Açık Cezaevi yanında bulunan alanda 2015 yılında temeli atılan 480 kişilik açık, 2 de bin 322'şer kişilik yüksek güvenlikli L tipi cezaevleri bulunan kampüsünün inşaatı bitti. Adalet Bakanlığı, inşaatın bitmesinin ardından cezaevlerini açmak için personel alımı gibi gerekli çalışmaları tamamladı.

30 Ocak itibariyle Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Cezaevi başta olmak üzere çevre illerdeki cezaevlerinde kalan tutuklu ve hükümlülerin L Tipi'ne nakline başlandı. Bin 322 kişilik olan cezaevinde sadece genç ve yetişkin tutuklu ve hükümlüler yer alacak. 29 bin metrekare kapalı alana sahip cezaevinde 20 atölye, 14 derslik, 3 mescit, 2 terzihane, 2...