29 / 04 / 2024

kahramanmaraş venedik tipi yerleşim yeri

kahramanmaraş venedik tipi yerleşim yeri

Zengin su potansiyeliyle bilinen, önemli nehir ve yer altı su kaynaklarının bulunduğu Kahramanmaraş'ta AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç'un hazırladığı projelerle, "Venedik" tipi bir yerleşim yeri hedefleniyor...

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta dev kampüsteki ilk cezaevi açıldı!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

ECE Kiremit, A’Design Award’dan tasarım ödülü aldı!

ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

Kahramanmaraş'ta ''Venedik'' tipi yerleşim yeri hedefleniyor!

Zengin su potansiyeliyle bilinen, önemli nehir ve yer altı su kaynaklarının bulunduğu Kahramanmaraş'ta AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç'un hazırladığı projelerle, "Venedik" tipi bir yerleşim yeri hedefleniyor...

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kahramanmaraş'ta açıldı!

Rönesans Holding'in yeni alışveriş merkezi markası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kahramanmaraş'ta, törenle hizmete açıldı

Bimeks, 77. mağazasını Kahramanmaraş'ta açtı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş 77. mağazasını Kahramanmaraş'ta açtı...

Media Markt 27. mağazasını Kahramanmaraş'ta açtı!

27. Media Markt Kahramanmaraş'ta hizmete açıldı...

TOKİ Kahramanmaraş Fatih Mahallesi'nde başvuru başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri kapsamında yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi başladı...

kahramanmaraş venedik tipi yerleşim yeri Haberi

kahramanmaraş venedik tipi yerleşim yeri


Zengin su potansiyeliyle bilinen, önemli nehir ve yer altı su kaynaklarının bulunduğu Kahramanmaraş'ta AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç'un hazırladığı projelerle, su ile kent merkezini buluşturularak "Venedik" tipi bir yerleşim yeri hedefleniyor.


Belediye başkan adayı Erkoç, aldığı güneş ışınlarıyla da zengin bir pontansiyele sahip kentte suyun imkanlarından da faydalanılarak yapay plajlar yapılıp vatandaşlara deniz keyfi yaşatmayı hedefliyor. Mezopotamya ve Anadolu kültür havzalarının önemli buluşma noktalarından biri olan ve "sular şehri" olarak bilinen Kahramanmaraş'ın, hazırlanan projelerle, vatandaşlara tatil keyfini uzaklara gitmeden yaşatılması hedefleniyor.


Erkoç, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hazırladığı 196 projeyi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ndeki tanıtım toplantısında kamuoyuyla paylaştı.


AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ilk kez bir yerel seçimde seçim beyannamesi hazırlayarak...