04 / 05 / 2024

kahramanmaraşta asansör denetimleri

kahramanmaraşta asansör denetimleri

İstanbul ' da yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazası, tüm Türkiye de olduğu gibi Kahramanmaraş ' ın Elbistan ilçesindeki asansörlerin de denetimlerini gündeme getirdi...

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraş'ta 4.1 deprem oldu: Deprem uzmanından korkutan açıklama geldi! O fay hattında depremler...

Prof. Dr. Naci Görür, dün Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta enkazların yarısı kaldırıldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'ta acil yıkılacak 4 bin 503 binadan 2 bin 590'ında yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek...

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

kahramanmaraşta asansör denetimleri Haberi

kahramanmaraşta asansör denetimleri

İstanbul'da yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazası, tüm Türkiye de olduğu gibi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki asansörlerin de denetimlerini gündeme getirdi. 

Elbistan'da apartmanlarda ve iş merkezlerinde hizmet veren yaklaşık 1000 asansörden sadece 4'ü için 2011 yılından beri zorunluluk olan yönetmelik kapsamında denetim için başvuruda bulunulduğu öğrenildi. 


Tüm Türkiye 6 Eylül 2014 günü İstanbul Mecidiyeköy'deki bir inşaatta işçileri taşıyan asansörün 32. kattan yere çakılıp 10 işçinin yaşamını kaybetmesini konuştu. Asansör kazası ile ilgili olarak birçok farklı görüş ortaya atılsa da ilk bulgular asansörün yeterli bakımlarının ve denetimlerinin yapılmadığı yönünde oldu. Son yıllarda inşaat sektöründe büyük ilerleme kaydeden Elbistan'da da çok katlı binaların sayısı hızla arttı.

Türkiye'de asansör kazalarının önüne geçmek ve bu konudaki denetimleri daha sağlıklı yapmak amacıyla 2011 yılında çıkarılan bir...