15 / 05 / 2024

Kahramanmaraşta ev sahibi olan ailenin evi

Kahramanmaraşta ev sahibi olan ailenin evi

Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri "Yeni Yuvam" projesiyle başlattıkları yardım kampanyasıyla, 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir anneye ev yaptı.

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

Depremzede kiracılar da ev sahibi olabilecek!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük yıkım alan Malatya'da temel atma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Çamurlu Mahallesi'nde bugün temeli atılan 400 sosyal konut projesinden depremzede kiracıların da ev sahibi olabileceği açıklandı.

Ev sahibi kiracı sorunlarında gelinen son nokta: 2023 yılının ilk yarısında 47 bin kira tahliye davası açıldı!

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan kira ücreti tartışmaları mahkemelere taşınmaya devam ediyor. 2023 yılının ilk yarısında 47 bin kira tahliye davası açıldı.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Ev sahibi kendi evine taşınmak için kiracısını çıkarabilir mi?

Ev sahibi ve kiracıların hakları yasalar ile korunmaktadır. Kiracıların oturdukları eve dair merak ettiği birtakım sorular bulunmaktadır. İşte o sorulardan bazılarıdır!

Uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 89 bin TL'den başlıyor! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlarla ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını yakından takip ediyor. Prefabrik evler betronarme evlere göre daha uygun fiyatlı. Prefabrik evler, 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 prefabrik ev

Ev sahibi ihtar çekerse ne olur?

Ev sahibi ve kiracı arasında bazen hafif sürtüşmeler olabilir. Ancak bu sürtüşmeler ileri boyutlara taşınırsa hangi durumlar ortaya çıkar. İşte ev sahibi ihtar çekerse ne olur? sorusunun yanıtı!

Kahramanmaraş'ta 4 çocuklu aileye ev yapıldı!

Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri "Yeni Yuvam" projesiyle başlattıkları yardım kampanyasıyla, 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir anneye ev yaptı.

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

Mart ayında 108 bin 670 kişi ev sahibi oldu!

Mart ayında ülke genelinde 108 bin 670 kişi ev sahibi oldu. Yılın ilk çeyreğinde ise 341 bin konut satışı gerçekleşti. Koronavirüs salgını 11 Mart’ta görüldüğü için geçen ay yapılan konut satışlarına etkisi sınırlı kaldı.

New York’ta hayırsever ev sahibi 80 kiracısının kiralarını hediye etti!

New York’ta yaşayan Mario Salerno adlı bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zor günler geçiren 80 kiracısının kiralarından feragat etti.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kahramanmaraşta ev sahibi olan ailenin evi Haberi

Kahramanmaraşta ev sahibi olan ailenin evi

Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri, ihtiyaç sahiplerine destek amacıyla başlattıkları proje kapsamında evi olmayan bir aileye ev yardımında bulundular. Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri "Yeni Yuvam" projesiyle başlattıkları yardım kampanyasıyla, 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir anneye 5 ay içinde yapıp tamamladıkları evi teslim etti.

Dernek gönüllüleri topladıkları bağışlarla yardıma ihtiyaç duyan vatandaşları belirleyerek gıda, erzak yardımlarında bulunuyor. Son zamanlarda yardım çalışmalarını bir üste seviyeye çıkaran gönüllüler, yapılan bağışlarla yardıma ihtiyaç duyan ailelerin evlerinin iç ve dış onarımında katkıda bulunuyor.



Gönüllüler, hayata geçirdikleri  "Yeni Yuvam" projesiyle Onikişubat ilçesinde yaşayan eşinden boşanmış 4 çocuğuna bakan bir anneye yardımcı oldu. Onarılması yapılacak bir evi olmayan aileye ev yapma kararı alan gönüllüler, 5 ay içinde yaptıkları evin anahtarını...