14 / 05 / 2024

Kahramanmaraşta inşaattan düşen işçi

Kahramanmaraşta inşaattan düşen işçi

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Onikişubat Mahallesi' ndeki 13 katlı inşaatta çalışan 33 yaşındaki Hasan Kılıç, binanın son katında dengesini kaybederek düştü.

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Kahramanmaraş'ta deprem nedeni ile düşen istihdam yapılan desteklerle toparlanıyor

6 Şubat'ta meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta iş dünyası, afetin sonrasında verilen destekler ile eski günlerine dönmeyi istiyor. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Kahramanmaraş'ta depremzede esnaflar için konteyner iş yerleri kuruluyor! 

Depremin merkezi olan Kahramanmaraş'ta iş yerleri kullanılamaz hale gelen esnaflar için 15 konteyner dükkan kurulacak. 

Fiyatı düşen çamaşır makineleri hangileri? 17 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Evlerin vazgeçilmezi çamaşır makinelerinde yeni teknolojiyi denemek isteyenler için fiyatı düşen ürünleri inceledik. 

TOKİ 250 adet konutla Kahramanmaraş’ta

Maddi durumu yeterli olmayan kişiler için ilk olarak 250 bin sonrasında ise 500 bin yeni konut haberini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş’ta yeni projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Kahramanmaraşta inşaattan düşen işçi Haberi

Kahramanmaraşta inşaattan düşen işçi

Kahramanmaraş'ta, inşaat halindeki binadan düşen işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Onikişubat Mahallesi'ndeki 13 katlı inşaatta çalışan 33 yaşındaki Hasan Kılıç, binanın son katında dengesini kaybederek düştü.


Mesai arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kılıç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.


Kılıç'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.


Bu arada olayı haber alan Kılıç'ın yakınlarının baygınlık geçirdiği...