26 / 07 / 2024

Kaktüskent tahliye edildi

Kaktüskent tahliye edildi

Sabancı Sosyal Tesisleri'nde uzun zamandır hizmet veren Kaktüskent tahliye edildi. İşletmeci Nuri Özbakır, "Milyonlarca liralık eşyam yedi eminde çürüyecek" dedi.

İzmir Büyükşehir'den karavan kararı: İnciraltı ve Karşıyaka’da 433 karavan tahliye edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, karavanların oluşturduğu park sorununu çözmek, karavan sahiplerinin güvenli ve konforlu konaklamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, İnciraltı ve Karşıyaka’da toplam 433 karavan tahliye edildi.

Kiracılar aman dikkat! Ev tahliye edildiği halde bunu yapmayan kira ödemeye devam edecek!

Kiracı ve ev sahibi arasında imzalayan kira sözleşmesinde bazı kiracıların bile bilmediği ayrıntılar kiracıları zor duruma sokabiliyor. Bunlardan biri de tahliye edilen evin anahtarı konusu. 

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı

Sadece 22 kuruş eksik ödeme yüzünden tahliye edildi! Kiracıya şaşırtan mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı. Kiracıları tedirgin eden bu olay, kiracı haklarına dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Detaylar haberimizde!..

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

Bakanlık rakamları açıkladı! İşte deprem bölgesinden tahliye edilenler için düzenlenen seferler!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildiğini ifade etti.

İstanbul'da dehşet anları! Binada yaşayanlar tahliye edildi

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı binanın yan tarafındaki inşaatın istinat duvarı çöktü. Çatlaklar oluşan binanın girişinde de çökme meydana geldi. Bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Üsküdar'daki patlamada sıcak gelişme! 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde 07.02.2022 tarihinde meydana gelen patlamanın ardından binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yaşanan olaya ilişkin yetkili birimler açıklama yaptı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

İzmir'de istinat duvarı çöken iki apartman tahliye edildi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde istinat duvarının çökmesi sonucu eğilen 2 apartmanda 88 daire tahliye edildi. 

Kaktüskent tahliye edildi Haberi

Kaktüskent tahliye edildi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Polisevi yakınındaki Sabancı Sosyal Tesisleri'ni KDV dahil 7 milyon liraya kamulaştırınca yaklaşık 6 yıldan beri tesisleri işleten Kaktüskent'in sahibi Nuri Özbakır'a yol göründü. İşletmeye 3 milyon liraya yakın yatırım yaptığını belirten Nuri Özbakır, "Büyükşehir Belediyesi burayı sosyal tesis yapmak için kamulaştırınca içindeki tüm eşyamı uygun bedelle kendilerine vermeyi teklif edecektim ancak Başkan Hüseyin Sözlü ile bir türlü görüşemedim. Şimdi eşyalarım yediemine gitti. Orada çürüyecek. Yazık oldu" dedi. 


TESİS KAMULAŞTIRILDI 

Adana'da eğlence dünyasına farklı bir soluk getiren yatırımları ile adından söz ettiren Nuri Özbakır, Kaktüs işletmeler zincirine Sabancı Sosyal Tesisleri'nde açtığı Kaksütkent'i de dahil ederek çalışmaya başladı. Yaklaşık 120 kişinin çalıştığı işletme açıldığı günden itibaren çok önemli organizasyonlara imza attı. Herkesin sevgisini kazanan Nuri Özbakır işletmeyi daha da büyütmenin...