30 / 04 / 2024

kale alarm müşreti memnuniyeti

kale alarm müşreti memnuniyeti

Tam 62 yıldır özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, çok kısa sürede ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Gümüş fiyatlarında kırmızı alarm:12 lirayı geçti, yükseliyor!

Gümüş fiyatları dolar kurunun yükselişi ile birlikte artmaya başladı. Dolar/TL bugün 16,34 lira seviyesinden işlem görürken gümüşün ons fiyatı 21,12 dolara yükseldi. Gümüşün fiyatı ise 12 lira seviyesine ulaştı, kırmızı alarm veriyor. İşte 28 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

kale alarm müşreti memnuniyeti Haberi

kale alarm müşreti memnuniyeti

Tam 62 yıldır özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, çok kısa sürede ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.



Türkiye’nin özellikle kilit ve çelik kapı sektöründe tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding’in bünyesindeki alarm izleme merkezi, Kale Alarm, güvenlik konusunda aklınıza gelebilecek her tür tehlikeye karşı evinizi ve işyerinizi korur; çünkü Kale Alarm “güvenlik işini ciddiye alır!"


Kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için çeşitli çözüm önerileri sunan Kale Alarm, alarm çözümlerinde yeni ve cazip ödeme seçenekleri ile daha çok ev ve işyerine giriyor. Bugün Türkiye’de binlerce ev ve işyeri, güvenliğin gerçek adresi Kale Endüstri Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kale Alarm tarafından korunuyor.


Kale Alarm ile ev veya...