07 / 07 / 2024

Kalebodur aurora

Kalebodur aurora

"Yaratıcılığınızın yapı taşı" Kalebodur, adını Roma Mitolojisi'ndeki Şafak Tanrıçası Aurora'dan alan renkli porselen karoları, Aurora 490 adıyla yapı dünyasıyla buluşturdu

Kalebodur Aurora 490 serisini tanıttı!

Kalebodur Roma Mitolojisi'nden esinlenerek ürettiği Aurora 490 serisini görücüye çıkardı...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Aurora Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aurora Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Çekmeköy'de Muhammet Oğuz tarafından kuruldu.

Dünyanın en pahalı villası satılamadı!

İtalya Roma'da dünyanın en pahalı evi olarak bilinen ve 471 milyon euro değer biçilen "Villa Aurora" alıcı bulamadı.

Aurora Otelcilik Turizm İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aurora Otelcilik Turizm İşletmeleri Ticaret Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Javıdan Hasanzade tarafından kuruldu.

Roma'daki Villa Aurora 2022'de satışa sunulacak!

İtalya'nın başkenti Roma'da gelecek sene satışa sunulacak olan konut şimdiden "dünyanın en pahalı evi" şeklinde tarihe geçmeye hazırlanıyor. Açık artırma usulüyle Ocak'ta satışa çıkarılacak olan yapının bedeli 471 milyon Euro olarak belirlendi. 

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Ünlü Mimar Spela Videcnik Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda!

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın bu dizesinin konuğu Spela Videcnik oldu. Ünlü Mimar Spela Videcnik “Hep aynı tipolojide bina yaptığımız zaman çok sıkılıyoruz” diye konuştu.

Kalebodur aurora Haberi

Kalebodur aurora

 Kutuplara yakın noktalardan gözlenebilen ve geceleri daha net görülen kuzey ışıkları anlamına gelen Aurora, ismini verdiği bu yeni seri ile Türkiye seramik sektöründe yapı taşlarını yerinden oynatacak yeni bir kategori yaratıyor…

Dünyada ve Türkiye'de ilk

Roma Mitolojisi'ndeki Şafak Tanrıçası ve aynı zamanda güneşteki manyetik fırtınaların dünyaya ulaşması sonucu sadece kutuplara yakın gözlenebilen ve geceleri daha net görülen kuzey ışıkları anlamına gelen Aurora, Kalebodur'un yeni Renkli Porselen Karolar serisine ilham verdi… Kaleseramik Ar-Ge Merkezinin inovatif çalışmalarının son ürünü olan ve 490 renk seçeneğinden oluşan Aurora 490 renkli porselen karolar; dünyada ilk kez, özellikle iç ve dış cephe kaplamalarında renk zenginliğine, bir renkten başka bir renge geçişte ara tonların olmasına önem veren tasarımcılar için geliştirildi.

Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu'nun jenerik...