18 / 05 / 2024

kalebodur partisi

kalebodur partisi

Kale Grubu, 16 Temmuz akşamı Sortie’de Kalebodur partisi gerçekleştirecek

DEVA Partisi'nden imar affı tepkisi: Bunlar yapılsaydı binlerce kişi yaşıyor olurdu!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler ile imar affına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ekmen'in o tepkisi ve açıklamaları..

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalebodur Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 131 milyon 633 bin 38,98 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, yusuf Kınay, Kadri Tarık Özçelik ve Haluk Alperat ortaklığında kuruldu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

Deva Partisi Metaverse'den arsa satın aldı!

Deva Partisi gelecek yılların teknolojisi olarak görülen 'Metaverse' evreninden arsa alan ilk parti oldu. 

Deva Partisi'nden kira fiyatlarına tepki!

Son zamanlarda artan kira fiyatlarına karşı siyasi partilerden tepki gelmeye devam ediyor. Son olarak DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, kiraların vatandaşları mağdur ettiğini dile getirdi.

Gelecek Partisi’nden konut krizi için öneri!

Gelecek Partisi, konut ve kira fiyatlarında yükselen artışa yönelik çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul raporu!

Saadet Partisi Ulaştırma ve Altyapı Politikalar Kurulu tarafından son günlerde gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili bir rapor hazırladı. Raporda, Kanal İstanbul projesinin ülke ekonomisini, ekosistemini ve milli güvenliğini nasıl etkileyeceğine ilişkin bilgiler verildi. 

DEVA Partisi'nden Kanal İstanbul açıklaması!

DEVA Partisi, Kanal İstanbul için itiraz dilekçesini sundu. Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Yasemin Bilgel, "Kanal İstanbul kamu yararına olan bir proje midir?" dedi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Yunan Çözümü Partisi: Atatürk'ün evini soykırım müzesi yapalım!

Ayasofya'nın ibadete açılması kararından sonra Ege Denizi'nin karşı kıyısından dikkat çeken bir talep geldi. Ultraulusalcı ve aşırı sağcı Yunan Çözümü Partisi, "Selanik'teki Atatürk'ün doğduğu evi soykırım müzesi yapalım" açıklamasında bulundu...

Saadet Partisi, Ayasofya'nın ibadete açılması için 'sanal eylem' düzenledi!

Saadet Partisi Fatih Gençlik Kolları, Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması talebiyle her sene yaptıkları eylemi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortama taşıdı.

kalebodur partisi Haberi

kalebodur partisi

Kale Grubu, 55. yaşını kutlamak için 16 Temmuz, Pazartesi akşamı Sortie’de Kalebodur partisi gerçekleştirecek. 



KALE GRUBU HAKKINDA:


1957 yılında Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş. ile temelleri atılan Kale Grubu, Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük etmiş, bu alandaki yatırımları ile bir dünya devi haline gelmiştir. Zaman içerisinde makine ve parça imalatı, savunma, kimya, elektrik malzemeleri, enerji, bilişim, nakliye, turizm ve gıda sektörlerinde yatırımlar yaparak büyüyen Kale Grubu, bugün her biri kendi alanlarında lider 22 şirkete ulaşmış, beş bini aşkın çalışanı, Türk ekonomisine sağladığı katma değerle Türkiye'nin önemli sanayi kuruluşları arasındaki yerini almıştır. 

Kale Grubu kuruluşlarının temeli 1957 yılında Çanakkale'nin Çan ilcesinde kurulan Çanakkale Seramik Fabrikaları ile atılmıştır. Türkiye'de karo seramik sektörünün kurulmasına öncülük eden Kale Grubu, 1972 yılında kurulan Kalebodur Seramik Sanayi ile...