11 / 05 / 2024

Kalehöyük imar planı

Kalehöyük imar planı

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, Kaman Kalehöyük ile Müze arasında kalan alanda koruma amaçlı imar planı yapılması konusunda destek istedi.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

İzmir’i yıkan imar planı ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde çok sayıda bina enkaz oldu. Yıkımların nedenleri halen tartışılırken, Bayraklı ile Bornova'daki yıkımların nedeni ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul depremi için 'Büyük İstanbul Planı' hazırlıyoruz!

Depreme karşı hazırlıklara başladıklarını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, "Olası büyük İstanbul depremi için büyük İstanbul planı hazırlıyoruz." dedi.

Silivri Ortaköy Mahallesi imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Ortaköy Mahallesi, 718 ada, 1 parselin güneydoğusundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Gaziantep Batalhöyük imar bekliyor!

Gaziantep Batalhöyük Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu çözümlenemiyor. İptal edilen Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu yeniden ortaya çıktı.

Çekmeköy Alemdağ imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi'ne bağlı Alemdağ Mahallesi, 466 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bakırköy Kartaltepe imar planı askıya çıktı!

Bakırköy İlçesine bağlı Kartaltepe mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Zekeriyaköy ve Sofa deresine ait ıslah projesi imar planı askıda!

Sarıyer Zekeriyaköy (Küçükkavak) Ve Yan Kolu Uskumru (Sofa) Deresine Ait Islah projesine yönelik imar planı askıya çıktı..

Kalehöyük imar planı Haberi

Kalehöyük imar planı

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, Kaman Kalehöyük ile Müze arasında kalan alanda koruma amaçlı imar planı yapılması konusunda Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt'tan destek istedi. 


Kaman Çağırkan Köyü sınırları içerisinde bulunan ve kazısı devam eden Kalehöyük ile müze arasında kalan alanda koruma amaçlı imar planı yapılabilmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt'tan ödenek desteğinde bulunan Milletvekili Mikâil Arslan, Kırşehir İl Özel İdaresi tarafından yapılacak koruma amaçlı imar planında yeşil doku ve bitki türleri ağırlıklı gezinti alanları, dinlenme ve eğlenme alanları olacağını vurguladı.


Kırşehir...