12 / 05 / 2024

kampüsleri ağaçlandırma projesi

kampüsleri ağaçlandırma projesi

Yapılan çalışmalar neticesinde üniversite alanları içerisinde ve dışında öğrenciler adına 2 milyon 716 bin fidan toprakla buluşturuldu. Plan kapsamında önümüzdeki 3 ay içerisinde 2 milyon 971 bin fidan daha toprakla buluşturulacak...

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Borç yapılandırma detayları belli oldu! Duyunca şoke olacaksınız!

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma projesi ile insanların borçlarını tekrar yapılandırmasına ve kolay bir ödeme planına sahip olmasına olanağı sunuluyor. Düzenlemenin hangi borçları kapsadığı ise, son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld

TEDAŞ’a borcu olanlara yapılandırma müjdesi! Ayrıca O borçların tamamı da silinecek!

TEDAŞ’a borcu olan milyonlarca elektrik tüketicisini sevindiren müjdeli haber geldi. Yapılandırma imkanı tanınmasının yanı sıra şartlara karşılayan binlerce abonenin borçları da siliniyor. İşte haberin ayrıntıları…

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

31 Ağustos milat olacak: 500 milyar liralık yeniden yapılandırma!

Toplam 500 milyar liraya ulaşan yeniden yapılandırma düzenlemesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak.

11 milyon metrekare Hazine arazisi ağaçlandırma için kiraya verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yerli üretimi desteklemek amacıyla ağaçlandırmada kullanılmak üzere 2019 ve 2020'nin ocak-temmuz döneminde 11 milyon metrekarelik Hazine arazisinin vatandaşlara kiralandığını söyledi.

Martı GYO'dan yapılandırma açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılandırma görüşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Adana Orman Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü; Osmaniye İli Merkez İlçesi Raufbey Mahallesi ve  Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde kampüs inşaatlarını ihale edecek. Adana Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsleri 102.9 milyon TL'ye inşa edilecek.

QNB Finansbank yapılandırma için fazla mesai yapacak!

QNB Finansbank yapılandırma ödemeleri için fazla mesai yapacak. Banka, saat 20.00’ye kadar açık kalacak.

Yeni yapılandırma vatandaşın yüzünü güldürdü!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Meclis'ten geçen 7020 sayılı yeni yapılandırma kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağbal, kaçırılmayacak 5 fırsatı anlattı.

kampüsleri ağaçlandırma projesi Haberi

kampüsleri ağaçlandırma projesi

Orman Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan “Üniversite Kampüsleri Ağaçlandırma Seferberliği” kapsamında ülke genelinde 2 milyon 716 bin fidan toprakla buluşturuldu.



Yapılan çalışmalar neticesinde üniversite alanları içerisinde ve dışında öğrenciler adına 2 milyon 716 bin fidan toprakla buluşturuldu. Plan kapsamında önümüzdeki 3 ay içerisinde 2 milyon 971 bin fidan daha toprakla buluşturulacak. 2014 yılı sonu itibariyle dikilmesi planlanan toplam 5 milyon 687 bin fidan ülke genelindeki üniversite kampüsü ve çevresinde toprakla buluşmuş olacak. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar 71 üniversite ile ağaçlandırma protokolü imzalandı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada, “Bu çalışmalarımız çerçevesinde en büyük hedefimiz, gençlerimizin daha yeşil ve sağlıklı bir ortamda eğitim almalarına imkan sağlamaktır. Ayrıca üniversitelerimizdeki gençlerin de ağaçlandırma çalışmalarına katılarak,...