16 / 05 / 2024

Kamu lojmanlarından ne kadar gelir elde edilecek

Kamu lojmanlarından ne kadar gelir elde edilecek

Kamuya ait lojman, sosyal tesis, kamp vb tesislerin envanteri çıkarılarak ekonomiye kazandırılması için çalışmalar yapılıyor. Maliye’nin hesaplarına göre lojman satışlarından 10 milyar lira gelir elde edilebilir.

Emeklilere kamu bankasından müjde: Maaşa ek tam bu kadar ödeme kesin yatacak! İşte Vakıfbank emekli promosyon!

Milyonlarca emeklinin merak ettiği Vakıfbank emekli promosyon açıklandı. Peki Vakıfbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Vakıfbank promosyon... 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Kamu konut kiralarına zam geldi: Metrekare kira bedeli 11,61 lira oldu!

Kamu konutlarının 2024 yılı aylık kira bedelleri belli oldu. Peki kamu konut kiraları ne kadar oldu? İşte 2024 kamu konut kira bedelleri...

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Akaryakıt dev kasım ayı müjdesi! Peş peşe zam gelmişti! Araçlarınıza akaryakıt almadan mutlaka bakın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Halkbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, gıdadan giyime, tatilden akaryakıta kadar hemen her sektöre ilişkin kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak teknoloji sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla hesaplara 1.500 TL yatıracağını açıkladı.

Kamu bankalarından yüzde 100 zam! 31 binden 62 bine çıktı

Asgari ücret zammı cebe girmeden erirken kamu bankalarının yönetim kurulu üyelerinin ücretine ise yüzde 100 zamlandı. 2022’de 30 bin 940 TL olan ücretler 62 bin TL’ye yükseldi. İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası’ndan bu başvuruyu eksiksiz yapanlara tam 2 bin TL hediye! Son tarih 31 Temmuz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası’ndan tatil sezonuna yönelik yeni bir kampanya geldi. Ziraat Bankası, başvuru şartlarını yerine getiren müşterilerin tam 2 bin TL kazanacağını açıkladı.

Dul, yetim ve yaşlılık aylığı alanlar için flaş gelişme. Ne kadar zamlı para alacağını belli oldu

Dul, yetim ya da yaşlılık maaşı alan vatandaşlar enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından ne kadar maaş zammı alacaklarını merak ediyor.

Ziraat Bankası'ndan müjde. Cebiniz para dolacak

Özel bankalar kadar kamu bankalarından da vatandaşlara yönelik kredi paketleri gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası’ndan görülmemiş hediye! Tam bu kadar para hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyasıyla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Özellikle gençlere yönelik düzenlenen bu kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı duyuruldu.

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Milyonlarca vatandaşımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler sayesinde destek alıyor. Bu nedenle, vatandaşlarımız bakanlık tarafından ne zaman ödeme yapılacağını merak ediyor. Son zamanlarda gelen bir haber ise vatandaşlarımızı sevindirecek nitelikte.

Kamu lojmanlarından ne kadar gelir elde edilecek Haberi

Kamu lojmanlarından ne kadar gelir elde edilecek

Devletin atıl bekleyen lojman ve tatil yeri, kamp, eğitim tesisi gibi sosyal tesislerinin envanteri çıkarılarak ekonomiye kazandırılacak. Öncelikli olarak kamu idarelerine ait taşınmazların bilançosu çıkarılarak tüm Bakanlık binalarının rayiç bedelleri belirlenerek değeri belirlenecek. Buna göre devletin tüm gayrimenkullerinin emlak değerinin tespiti yapılacak. Atıl bekleyen sosyal tesisler ve değerli yerlerdeki lojmanların elden çıkarılması için yılbaşından itibaren kapsamlı bir hazırlık yapılacak. Konuyla ilgili olarak gelişme 64. Hükümet Eylem Planı’nda da yer aldı. Eylem planında ‘Kamu kurum ve kuruluşlarına ait tatil yeri, kamp, eğitim tesisi gibi sosyal tesislerin envanteri çıkarılarak ekonomiye kazandırılması hazırlıkları yapılacaktır’ tespiti yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde konuya dikkat çekmişti.


236 BİN LOJMAN VAR


Erdoğan kamudaki atıl dinlenme tesislerine vurgu yaparak sosyal tesislerin 2 ay çalışıp 10 ay boş...