29 / 04 / 2024

kamyonet ev ingiltere

kamyonet ev ingiltere

İngiltere Nottingham'da yaşayan Iona Stewart ve Martin Hill çifti, kira ödememek ve seyahat ederken konaklama ücreti vermemek için eski bir kamyonu yenileyerek eve dönüştürdü...

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

İngiltere'de ev fiyatları neden artıyor? 

İngiltere'de konut fiyatları giderek artıyor. İngiltere Merkez Bankası yetkilileri, İngiltere'de ev fiyatlarındaki artışın daha büyük alan edinme isteğinden meydana geldiğini dile getirdi.

İngiltere'deki en ücra ev 1,5 milyon sterline satılıyor!

İngiltere’dei dağlık Lake District bölgesinde bulunan Skiddaw House adındaki 2 katlı ve 6 odaya sahip ev, ülkedeki yerleşim yerlerine en uzak konut olma özelliğine sahip. Görüş mesafesinde tek bir yapının bulunmadığı konut 1,5 milyon sterlinden (17 milyon TL) satışa sunuldu. 

İngiltere'de ilk kez ev sahibi olacaklara müjde!

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak yaptığı açıklamada konut sektörünün de desteklenmesi için ilk kez ev sahibi olacaklar için yüzde 5 depozito karşılığında konut kredisi ile ev sahibi olabilmenin mümkün olacağını söyledi.

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

İngiltere'deki kilise ev 400 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde Cold Hanwort Köyü'nde bulunan kilise ev 400 bin sterline satışa çıkarıldı. Kilise evin 3 yatak odası, 2 banyosu bulunuyor. 

Arzu Sabancı İngiltere'den 23 milyon TL'ye ev alacak!

Magazinin dünyasının ünlü ismi Arzu Sabancı, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinde ev bakmaya başladı. Sabancı, bölgede 3 milyon sterlinlik bir malikaneye göz dikti.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

İngiltere'de 4 bin Sterlin'e ev inşa edildi!

Londra'da yaşayan Kris Harbour, 400 bin sterlik değerindeki ev kredisini ödemekten bunalınca kendi evini inşa etmeye karar verdi. Güney Galler'de bir arsa satın alan Harbour, 4 bin Sterlin'e yeni bir ev yaptı.

İngiltere'de 9 milyon TL'lik ev 27 TL'ye satılıyor!

İngiltere'de beş yatak odalı Cheshire konağı sadece 5 Pound'a satışa çıktı. Ev sahipleri 2006 yılında konağı aldıklarında 1.5 dönümlük bir alana kurulu evin içini baştan aşağı yenilediler.

İngiltere'de milyonluk ev 9 TL'ye satıldı!

İngiltere'nin Lancashire bölgesinde, 800 bin sterlin (3.5 milyon TL) değere satışa çıkarılan ev alıcı bulmayınca piyango çekilişiyle Marie Sager ismindeki grafik tasarımcı tarafından 9 liraya satın alındı.

İngiltere'deki bu ev 13 yıldır satılamıyor!

Gillian Wals ve kocasının 30 yıldır yaşadığı İngiltere'nin Crosby bölgesindeki 6 odalı bu ev rüküş dekorasyonu nedeniyle 13 yıldır satılamıyor.

kamyonet ev ingiltere Haberi

kamyonet ev ingiltere

Büyük şehirlerde yaşayanların en büyük problemlerinden biri konut ve konut kirası olarak belirtiliyor. İngiltere Nottingham'da bu probleme bir çözmek isteyen bir çiftin bulduğu çözüm herkesi şaşırttı. 

Sabah'ta yer alan habere göre; İngiltere'nin Nottingham şehrinde yaşayan Martin Hill ve Iona Stewart çifti hem kira derdinden kurtulmak hem de seyahat ederken konaklama ücreti ödemekten sıkılınca çözümü taşınabilir bir evde buldu. Satın aldıkları eski bir kamyonu yenileyen çift, küçücük bir alanı konforlu bir eve dönüştürdü. 

Seyahat etmeyi seven ve işlerini dışarıdan halledebilen çift gezerken yanlarında olabilecek bir evleri olmasını istedi. 

Çift bunun üzerine Ebay'den 3,600 sterline kamyon satın aldı. Iona ve Martin tüm vakitlerini geçireceği bu kamyonu yaşanabilir bir eve dönüştürmek için tam olarak 20 bin sterlin harcama yaptı. 

İngiliz çiftin böyle bir işe...