18 / 05 / 2024

Kan Dolaşımı

Kan Dolaşımı

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, tüm vücuda masaj uygulayarak kan dolaşımını hızlandıran LoveWave yatak modeliyle uyku sırasında bedeni rahatlatıyor

En düşük emekli maaşı 17 bin 2 TL olacak mı? Emekliler dikkat!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çekilmesini talep ettiklerini belirtti. İşte o açıklama...

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Emeklilere kira yardımı yapılacak mı? Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor!

​​​​​​​Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım için çağrı yaptı. Ergün, "Hükümetten talebimiz, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım yapmasıdır. Aksi halde emekliler zorlu kış koşullarında büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır” dedi

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderen emekliler 4 bin lira seyyanen zam istedi!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini, aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. 

Cumhurbaşkanı emeklilere müjde verdi! Kimse bunu beklemiyordu! En düşük emekli maaşı açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olacak mı? Konuya ilişkin peş peşe açıklamalar geldi! İşte son durum!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin aylık 5 bin 500 TL ile geçinmek zorunda kaldığını belirterek, emekli maaşı hesaplanmasında gösterge sistemine geçilmesini ve alt sınır aylık bağlama oranın yükseltilmesini talep etti.

Depremden kaçanlar akın akın o şehre göçtü, belediye başkanı yardım çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından bölgeden büyük bir göç dalgası başladı. Büyük afetin ardından yaşadıkları kenti terk edenlerin büyük bölümü ise o şehre adeta akın etti.

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Kan Dolaşımı Haberi

Kan Dolaşımı

Barındırdığı hava yastıkları ve vibrasyon sistemiyle tüm vücuda masaj uygulayan LoveWave, kan dolaşımını hızlandırarak hücrelerin beslenmesine, daha sağlıklı bir biyolojik yapının oluşmasına yardımcı olur. Köpüklü malzemesinde bulunan mikro delikler sayesinde terlemenin önüne geçerek vücudun hava almasını sağlar. 


Omurganın Şeklini Alabilen Teknolojik Yapı


LoveWave ısıya duyarlı, hafızalı köpüklü malzemesiyle vücudun uyguladığı bütün basıncı dengeleyerek rahat bir uyku keyfi sunuyor. Oluşan baskı alanını esneyerek dağıtan ve yatağın omurganın şeklini almasına yardımcı olan LoveWave vücudun anatomik şekli koruyarak rahatlama sağlıyor.


Bakteri Barındırmaz Hijyenik Kumaş


Küf ve bakteri barındırmaz özelliği sayesinde, yataktan kaynaklanan alerji problemlerine çözüm üreten LoveWave vücudun gerilimini azaltarak uyuşukluğu, hissizliği ve uykusuzluğu önler, horlamayı engeller formdadır.


Her Pozisyona Uyarlanabilen Milimetrik Yapı


Elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemiyle sırt veya ayak kısmı yukarı ve aşağı...