19 / 05 / 2024

kandıra fosseptik inşaatı

kandıra fosseptik inşaatı

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (ISU) Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 42 mahallede kanalizasyon atıksularını toplamak için fosseptik inşa ediyor.

Kandıra'da 42 mahalleye fosseptik inşa ediliyor!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 42 mahallede kanalizasyon atık sularını toplamak için çeşitli büyüklüklerde fosseptik inşa ediyor.

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı had safhaya çıktı! 100 bin TL maaşla bile eleman bulunamıyor!

Verilen yüksek maaşlara rağmen inşaat ve sanayi sektöründe yaşanan eleman sıkıntısı had safhaya çıktı. Maaşlar 100 bin TL ile zirveye çıkmasına rağmen eleman bulunamıyor.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Fatih Cebbar tarafından kuruldu.

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Petrol İnşaat Sanayi Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemre Naz Tokgöz taarfından kuruldu.

Yüksek faiz oranları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor!

Yüksek faiz oranlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Ekonomideki genişleme göstergelerine rağmen inşaatın görece geri kalmasının temel nedeni, yüksek faiz olarak görülebilir" dedi.

Ra Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 binTL sermaye bedeli ile Yunus Emre Fırat tarafından kuruldu.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat sektöründe faaliyet ve beklentiler arttı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Şubat 2021 sonuçlarına göre, Kovid-19 kısıtlamalarına ve sert mevsim şartlarına rağmen inşaat malzemeleri sanayisinde faaliyetlerdeki yükselişle birlikte erken bir geri dönüş oldu.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

kandıra fosseptik inşaatı Haberi

kandıra fosseptik inşaatı

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (ISU) Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesine bağlı 42 mahallede kanalizasyon atıksularını toplamak için fosseptik inşa ediyor. İSU Genel Müdürlüğü, il genelinde 5100 km kanalizasyon altyapısı ve 18 adet ileri, biyolojik ve modüler atıksu arıtma tesisi işletiyor.

MALİYETİ 2.25 MİLYON TL 

Kocaeli'nin en geniş küçük yerleşim alanlarına sahip Kandıra ilçesinde Merkez ve Cebeci İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ile Bağırganlı Modüler Atıksu Arıtma Tesisleri işleten İSU. iki ayrı ihale ile eski köylerde fosseptikler yapıyor. Fosseptikler ilçeye bağlı Akıncı İshaklar, Babaköy, Beyce Çavuşlar,Pınarlı Merkez, Çakmaklar,Çerçili, Goncaydın Tekkeşinler, Eğercili Güvenler ve Merkez. Karapan Davutlar, Kemerlerve Pestiller, Lokmanlı, Şerefsungur Tekkeli, Tatarahmet Karamanlar, Avdan Boğallar. Ağaçağıl Dereli ve Gügürler, Sarıcaali Çiller. Balcı Çukur Balcı. Seyitaliler Davutlar ve Arıklar, Mülkşeyhsuvar Solaklar ve lğnehanlar....