04 / 05 / 2024

kapalıçarşı dolar

kapalıçarşı dolar

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Ünlü ekonomist açıkladı: Dolardaki bankalar arası artış, Kapalıçarşı fiyatları ile makası azalttı!

Ünlü ekonomist Barış Soydan dün doların bankalar arasında 10 kuruş artmasıyla Kapalıçarşı ile arasındaki makasın daraldığını açıkladı. Peki dolar bugün bankalarda ve Kapalıçarşı'da ne kadar oldu?

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!

​​​​​​​Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kapalıçarşı ve Merkez Bankası dolar kuru arasındaki farka ilişkin birtakım açıklamada bulunarak, "İkili kur sistemi diye bir durum yok. Kapalıçarşı her zaman Merkez Bankası kurunun bir miktar üzerindedir" dedi.

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

İhracatçılar dolar almak için Kapalıçarşı’nın yolunu tutuyor!

Kurda bankalarla Kapalıçarşı arasındaki farkın açılması sonrası ihracatçı, gelirinin yüzde 40'ını Merkez Bankası’na sattıktan sonra Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Bankalarda 92 günlük faiz yüzde 30’u aştı, Kapalışarçı’da dolar 19 TL’ye ulaştı!

Bankalarda mevduata verilen faizlerde büyük yarış başladı. Mevduat faizlerinde sadece bu hafta 1 ila 2 puanlık artışlar yaşandığı ve bazı bankaların yüzde 30 barajını da aştığı, öte yandan dövize olan taleple, Kapalıçarşı’da doların 19 TL’ye ulaştığı iddia edildi.

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Dolarda müthiş yükseliş! Kapalıçarşı'da bir ilk oldu ve rezerv para euroyu geçti

Doların hız kesmeyen artışı Kapalıçarşı'da bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kurban Bayramı sonrasına hızlı bir giriş yapan dolar kuru piyasada ilk kez euro paritesini geçmeyi başardı. İşte dolarda neler dedirten inanılmaz rakamlar..

Altın fiyatları canlı son dakika! Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Ons altının dolar kurunun etkisi ile yükselmesi altın fiyatlarını artırdı. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika canlı altın fiyatları 31 Mayıs 2022...

kapalıçarşı dolar Haberi

kapalıçarşı dolar

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizinin yüzde 14 düzeyinde sabit tutulmasına karar vererek "Gerekirse ilave tedbirler alınacağı"mesajını verdi.

Bankanın faizi yüzde 14'te sabit tutma kararı Kapaıçarşı'da anında etkisini gösterdi. Vatandaş doların daha da artacağını varsayarak döviz bürolarına hücum etti.

Bankanın faiz kararını açıkladığı dakikalarda doların alışı 17 lira 89 kuruşu satışı ise 17 lira 94 kuruşu gördü.

Merkez Bankası faiz kararını açıklarken "iyimser" ifadeler kullanmaya dikkat ederek "dezenflasyonist dönemin başlayacağını öngördüğünü" dile getirdi.

Merkez Bankasının faiz kararı ise ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş tarafından değerlendirildi. Demirtaş, bankanın rzervlerinin de eksi 54 milyar düzeyinde olduğunu söyleyerek döviz satışının istenen faydayı sağlamadığını dile getirdi.

Sosyal medyada Demirtaş'ın "algı yaptığını iddia eden" bir kullanıcının twitini alıntılayan Demirtaş, "Algini yesinler. Altin rezervleri...