02 / 10 / 2024

kapalıçarşıda dükkan kiraları ne kadar

kapalıçarşıda dükkan kiraları ne kadar

Kapalıçarşı, metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un ve Türkiye'nin en değerli yeri oldu. Kapalıçarşı'yı kira bedelinde İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Beşiktaş-Çarşı takip etti.

Kapalıçarşı'da 900 TL olan işgaliye ücreti 15 bin TL'ye yükseldi! Esnaflar protesto başlattı!

Kapalıçarşı’da işgaliye ücreti 900 TL’den 15 bin liraya yükseltildi. Esnaflar duruma tepki göstermek amacıyla protesto başlattı. İşte detaylar... 

Kapalıçarşı'da altın raydan çıktı! Bu seviyelerden altın alalım mı, bekleyelim mi? Uzman isim açıkladı!

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Kapalıçarşı'da gram altın 3 bin 80 lirayı aşarken yatırımcılar bu seviyelerden altın alınıp alınmayacağını merak ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Kapalıçarşı'da  3 bin TL'yi de geçen gram altın için İslam Memiş'ten jet hızıyla yeni uyarı geldi!

Yapacağı her açıklama yatırımcılar tarafından merakla beklenen Finans analisti İslam Memiş, Kapalıçarşı'da 3 bin TL'nin üzerini gören gram altın için 'daha bitmedi' diyerek yeni bir açıklama yaptı.

Kapalıçarşı'da gram altın 2.876 TL oldu! Çeyrek altın fiyatı fırladı! Son dakika 17 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altı 2 bin 876 lira oldu. Peki çeyrek altın ne kadar oldu? 17 Eylül 2024 altın fiyatları.

Altında rekor göründü! Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin 856 TL oldu! 14 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin 856 TL oldu! 14 Eylül 2024 altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gram altın fiyatı bugün 2826 TL'ye yükseldi. Peki  Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Kira altınla ödenir mi? sorusuna İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama geldi! Kapalıçarşı’da dükkan kiraları 'ALTIN' ile...

Ankara'da bir ev sahibinin kira bedelini 7 gram altın olarak istemesi üzerine sektörde 'kira altınla ödenir m?' sorusunu gündeme getirdi. Milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama geldi. 

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar dikkat! Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar?

Fed'in faiz indirimi eylül ayında gelmesi kesin gözüyle bakılırken, anlık altın fiyatlarında gerileme oldu. Peki Kapalıçarşı'da gram altın alış satış fiyatı ne kadar? 28 Ağustos altın fiyatları.

Kapalıçarşı döviz fiyatlarında ipin ucu kaçtı! 'Boşa konuşmuyoruz' diyen Selçuk Geçer dolarda tarihi seviyeyi açıkladı!

Son zamanlarda Kapalıçarşı ve bankalararası döviz kuru farkı nisan ayından bu yana zirveye çıkmış durumda. Selçuk Geçer, herşeyin Kapalıçarşı'da başladığını söyleyerek 'boşa konuşmuyoruz' dedi ve doların geleceği tarihi seviyeyi açıkladı.

Kapalıçarşı ile bankalararası döviz makası açıldı! Son dört ayın en yüksek seviyesinde! 

Bankalararası piyasa ile Kapalıçarşı'daki döviz fiyatları arasındaki makas son dört ayın en yüksek seviyesine yükseldi. 

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın füze gibi fırladı! Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Milyonlarca yatırımcı altın alıp satmak için Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Kapalıçarşı'da resmen yer yerinde oynuyor, altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı.  Banka, faizleri değiştirmeyerek sabit tuttu. Kararın ardından altın fiyatları güne yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları.

kapalıçarşıda dükkan kiraları ne kadar Haberi

kapalıçarşıda dükkan kiraları ne kadar

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Yazıcı "Kalpakçılar Caddesi'nde bulunan dükkanlarda son 1 yılda yaklaşık yüzde 20 kira artışı yaşandı. Kiralamalar altın üzerinden yapılmakta, artışın bir kısmı da bundan kaynaklanmaktadır" dedi.


Beyazıt, Nuruosmaniye ve Mercan  semtlerinin ortasında yer alan dünyanın en eski ve en büyük kapalı Çarşısı  "Kapalıçarşı", metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile  İstanbul'un en pahalı noktası oldu.


Eva Gayrimenkul Değerleme, aylık kira bedeli bakımından İstanbul'un en  değerli caddelerini sıraladı. Buna göre Kapalıçarşı'nın kalbi Kalpakçılar  Caddesi, metrekare başına aylık 2 bin dolardan başlayıp 3 bin 500 dolara kadar  varan kira bedeli ile İstanbul'un, dolayısıyla Türkiye'nin en değerli yeri oldu.


Kapalıçarşı'yı kira pahalılığında İstiklal Caddesi takip etti.  Turistlerin uğrak yeri olan İstiklal Caddesi'nde aylık kiralar metrekare başına  250 dolardan...