26 / 05 / 2024

kapalıçarşıdaki dükkan kiraları

kapalıçarşıdaki dükkan kiraları

Kapalıçarşı'nın kalbi Kalpakçılar Caddesi yıllık 200 bin dolardan başlayan dükkân kiraları ile Abdi İpekçi ve Bağdat'ı solladı. Yerli ve yabancı markaların yer almak için sıraya girdiği caddede, boş yer bulunamıyor

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

1952'de Kira Tasarısı Meclis'te! Konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam!

1952 yılında Kira Tasarısı Meclis gündemine alınmıştır. Buna göre 1953'te konut kiralarına yüzde 50, dükkan kiralarına yüzde 150 zam gündeme gelmiş. 

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

1954 yılında dükkan kiraları tepkiye neden olmuş!

1954 yılında tüccarlar ve esnaf tarafından dükkan kiralarının serbest bırakılmaması için büyük çaba sarf edilmiş. 

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

kapalıçarşıdaki dükkan kiraları Haberi

kapalıçarşıdaki dükkan kiraları



Kapalıçarşı'nın ana caddesi Kalpakçılar'daki dükkân kiraları Bağdat ve Abdi İpekçi Caddeleri'ni solladı. Yıllık kirası en az 200 bin dolardan başlayan 20-25 metrekarelik dükkânların satış fiyatı ise 10 milyon doları buluyor. Bağdat ve Abdi İpekçi Caddesi'nde aynı büyüklükteki mağaza kiraları 3 bin ila 10 bin dolar arasında değişirken, Kalpakçılar'daki hesap altın üzerinden yapılıyor. Tarihi çarşıdaki dükkânlar kolay kolay el değiştirmiyor. Kulislerde konuşulana göre Türkiye'nin en pahalı caddesi Kalpakçılar'da Mavi Jeans'ten Migros'a ve Kahve Dünyası'na kadar birçok marka yer bakıyor. Kapalıçarşı Esnafları Derneği Başkanı Dr. Hasan Fırat, kapılarının marka sahipleri tarafından sık sık çalındığını söylüyor. 


ÇARŞI KABUK DEĞİŞTİRİYOR 

Ünlü markaların burayı prestij olarak kullanmak istediğini bildiren Fırat, "Çarşıda kiralar yükseldi, altın fiyatlarındaki hızlı artışla cirolar da düştü. Her şeye rağmen bütün markalar burada...