02 / 05 / 2024

kar asfalt ve kar üstyapı

kar asfalt ve kar üstyapı

Marmara Bölgesi’nde konut, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yapan Kar Asfalt Yalova ve Orhangazi’de iki yeni tesis açıyor...

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

Hastane personel alımları ile ilgili son dönemlerde iş arayan adaylar giderek artıyor. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı personel alımları ile ilgili hastanelere KPSS'siz Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının yapılacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı haberin

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

1 dolar ne kadar, kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? 17 Temmuz 2023 döviz kurlarında son durum!

17 Temmuz tarihinde, doların TL karşılığı ve Euro'nun değeri, en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 17 Temmuz'da güncel döviz kurları...

İBB İstanbul depremine karşı yönetmelik hazırladı: 2 aydır mecliste!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul depremine karşı imar ve güçlendirme yönetmeliği hazırlayıp Meclis’e sunduklarına ancak iki aydır bunun bekletildiğine dikkat çekti. 

9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!

Bankaların, vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve müşteri ağlarını genişletmek için sundukları 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyaları oldukça ilgi görüyor. Listede yer alan bankaların detayları ve kredi şartları haberimizde yer almaktadır.

Başkentte yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 2 arsa satılıyor! Konut imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Karşıyaka ve Kusunlar mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

SGK’da EYT mesaisi! Ücretler tam iki katına çıkarıldı!  Çalışanlar ne kadar alacak?

Edinilen bilgiye göre, SGK'da mesai saatlerinin uzatıldı. EYT başvurularındaki yoğunluk sebebiyle SGK çalışanlarının aylık fazla mesai süresi 50 saatten 100 saate çıkarıldı ve buna karşılık SGK çalışanlarına müjdeli bir haber geldi.

TOGG'un araçlarının sayısında ve çekiliş tarihlerinde değişiklik! Güncel rakamlar!

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili olan T10X, satışa sunulacak ilk model olması nedeniyle büyük bir ilgi gördü. Son açıklamaya göre, ön siparişlerdeki yoğun ilgi nedeniyle teslim edilecek otomobil sayısı 12 binden 20 bine çıkarıldı ve çekiliş tarihi 29 Mart'a kadar uzatıldı.

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

kar asfalt ve kar üstyapı Haberi

kar asfalt ve kar üstyapı


Marmara Bölgesi’nde konut, sanayi, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yaptıklarını belirten Kar Asfalt ve Kar Üstyapı Genel Müdürü Osman Üçüncü, Yalova ve Orhangazi’de iki yeni tesis yatırımı yapacaklarını söyledi.


Tesislerinde bulunan bin 700 metrekare alana sahip Ar-Ge merkezlerinde, hazır beton katkı maddeleri ve yapı kimyasalları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını dile getiren Üçüncü, Ar-Ge çalışmalarına inşaat mühendisi, kimyager ve teknikerlerden oluşan 10 kişilik ekipleriyle devam ettiklerini söyledi. Geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 12’lik büyüyerek hedeflerine ulaştıklarını aktaran Üçüncü, 2013’te yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini ifade etti. Üçüncü, “Bu yıl içinde Yalova’da bir hazır beton santrali ve Orhangazi’de yapı kimyasalları fabrikasının yanı sıra Gebze’de parke...