05 / 05 / 2024

kar nedeniyle kapanan yollar

kar nedeniyle kapanan yollar

Sivas'ta kar nedeniyle 6'sı merkeze bağlı olmak üzere toplam 71 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor, İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapalı köy yollarında karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Küresel piyasalar savaş ve Fed endişesi ile karışık seyirde!

ABD'de makroekonomik verilerin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi nedeniyle ABD Merkez Bankasının (Fed) politika alanını daraltabileceği endişeleri ile küresel piyasalar karışık bir seyir izliyor. Savaşın yayılma ihtimali de fiyat baskısı yaratıyor.

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

Küresel piyasalar karışık seyirli, yön arayışı devam ediyor!

Dünya genelindeki finans piyasaları, başta ABD olmak üzere merkez bankalarının gelecek döneme ilişkin para politikalarındaki belirsizliklerin devam etmesi nedeniyle karışık bir seyir izliyor.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Audi A7 Sportback satışa çıkarıldı! Bu tarihleri kaçırma!

Türkiye'deki bir borç durumu nedeniyle aşağıda belirtilen mallar, satışa çıkarılmıştır. Bu mahcuz mallar arasında yer alan 2014 model Audi A7 Sportback, dikkat çekici özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Muhammen kıymeti 250.000 TL olan Ford marka otomobil artırmaya çıkarıldı

2022/221 TLMT. Sayılı dosya numarasıyla bir borç nedeniyle mahkeme tarafından satışa çıkarılan bir taşıtın detayları açıklandı. Mahkeme dosyasına buradan erişim sağlanabilir.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Servet GYO kur farkı nedeniyle zarar yazdı

Servet GYO ilk dokuz ayda faaliyetlerinden kar elde ettiğini ancak şirketin döviz cinsinden borcu nedeniyle oluşan kur farkı nedeniyle ilk dokuz ayı zararla kapattığı ifade edildi.

Almanya Cumhurbaşkanı: Artan enerji fiyatlarından dolayı, yoksullar evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya!

“Artan fiyatlar nedeniyle kiralarını veya hizmet bedellerini ödemekte zorluk çeken yoksul Alman vatandaşları, evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır” diyen Almanya Cumhurbaşkanı, ülkedeki enerji krizinin boyutunu gözler önüne serdi. İşte haberin detayları..

kar nedeniyle kapanan yollar Haberi

kar nedeniyle kapanan yollar

   Ulaş ilçesinde de tipi ulaşımda aksamalara yol açıyor. İlçeye bağlı Acıyurt, Kurtoğlu, Çevirme, Ovacık, Demircilik, Ezentere, Büyükpınar, Çavdar, Güneşli, Kapukaya ve Karagöl köylerinin yolları, tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. İlçe Özel İdaresi ekipleri, kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışma yaptı. 

     İşleri nedeniyle ilçeye bağlı Acıyurt köyünden Sivas'a gelen öğretmen Emel Kara, yolların ulaşıma kapalı olması nedeniyle görev yerine gidemeyince Ulaş Kaymakamlığı'ndan yardım istedi. 

     Kaymakamlık çalışanları, öğretmen Kara'yı İl Özel İdaresi'nin ilçeye tahsis ettiği pikapla köye götürmek üzere yola çıktı. Kara'yı taşıyan pikap, Atoluğu mevkisinde kara saplandı. Mahsur kalan Emel öğretmen ve beraberindekilere, Küpeli köyü muhtarı Nizamettin Küpeli ve köylüler yardım etti. 

     Pikap, traktörle çekilerek çıkarıldı. Öğretmen Emel Kara, Özel İdare'ye ait kepçeyle yolların açılmasının ardından görev...