17 / 05 / 2024

kar oranları

kar oranları

Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için mortgage kar oranlarını düşürdü...

Bankalar açıkladı! 50 bin TL ihtiyaç kredisinin faiz oranları ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra ihtiyaç kredisi faiz oranları da güncellendi. Buna göre güncellenen rakamlar karşısında 50 bin TL'nin faiz oranı ve aylık taksiti ne kadar oldu?

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Türkiye Barolar Birliği, KDV ve ÖTV artışlarına karşı hukuki savaş başlattı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB), Katma Değer Vergisi (KDV) oranlarının ve Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) artırılmasına ilişkin kararlarına karşı hukuki mücadele başlattı. İşte ayrıntılar...

İhtiyaç kredisi faiz oranları rekor üstüne rekor kırdı! İşte en güncel kredi faiz oranları!

Yüksek enflasyon ortamında geçinebilmek amacıyla ihtiyaç kredisine yönelen insanlar son 20 yıldır görülmemiş faiz oranlarıyla karşı karşıya kalıyor. Vatandaşlar, yüksek faizi göze alsa bile krediye erişim sağlayamıyor.

Dünyanın en büyük 722 şirketi toplam karlarını yüzde 89 artırdı! 2022'de 722 şirketin karı 1,1 trilyon dolar oldu!

Tüm dünyada hayat pahalılığı kriziyle karşı karşıya kalınmışken, dünyanın en büyük 722 şirketinin, artan fiyatlar ve faiz oranlarıyla üst üste 2 sene 1 trilyon doların üzerinde aşırı kar elde ettiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bankalar yüksek faizle karlarını resmen katladı! 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Bankaların, keskin şekilde artırılan faiz oranlarının ardından karlarını resmen katladı. Peki 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

KKM’da faiz bilmecesi! Faiz tavanı kaldırıldı! Kur korumalı mevduat hesaplarında yeni faiz oranları ne olacak?

Yüksek enflasyon karşısında alternatif getiri arayışına yönelenler yine kur korumalı mevduat hesabına yöneldi. Bir hafta içerisinde KKM hesapları 36 milyar liranın üzerinde artarken, uygulanacak faiz oranlarına ilişkin belirsizlik sürüyor.

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte zam oranları

Bankacılık sektörü çalışanlarına yapılan zamlar şaşırttı. Bankacılık sektöründe kar rekorları kırılırken bankaların çalışanlarına yapılan zam oranlarının enflasyonun çok altında kalması dikkat çekti.

Borsada düşüş trendi sürüyor. 25 Ocak BIST 100 Endeksi ne oldu? En çok hangi sektör kazandırdı?

Güne pozitif bir hava ile başlayan Borsa İstanbul BIST 100 endeksi günü 68,75 puanlık kayıpla başladı. Yurt dışı piyasalar da son çeyrek bilançolarının açıklanması ve beklentilerin altında gelen kar oranları nedeniyle düşüş trendinde.

Asgari ücrette nefesler tutuldu! Bakan Bilgin: “Beklentileri karşılamayı umut ediyoruz'

Asgari ücret görüşmelerinde sona yaklaşılırken, yarın yapılacak üçüncü oturumdan çıkacak zam oranları için milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tüm tarafların beklentilerini karşılamak istediklerini açıkladı.

Düşük faizli konut kredisi için adım atıldı! Bu gerçekleşirse her şey çok değişir! Güncel konut kredisi faiz oranları!

Son 40 ayda konut kredisi faizlerinin zirve yapmasıyla vatandaşlar düşük faizli konut kredisi aramaya başladı. Yüksek fiyatların yanı sıra konut kredisi faiz oranlarının talebi karşılamaması üzerine hükümetin bir adım attığı öğrenildi.

kar oranları Haberi

kar oranları

Türkiye Finans, kendi evine taşınmak isteyenleri ev sahibi yapmak için mortgage kâr oranlarını yüzde 0,80’in altına düşürdü. 48 aya kadar %0,77’ye inerken, 49 ila 60 aya kadar yüzde 0,78, 61 ila 120 aya kadar ise yüzde 0,79 kâr oranı uygulanıyor. Kampanya kapsamında, 100 bin lira kredi tutarı için 10 yıl vadedeki aylık taksit 1.293 TL...