30 / 04 / 2024

karabağlar 5 yıllık kalkınma planı

karabağlar 5 yıllık kalkınma planı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İzmir'in en seçkin ilçesi haline getirmek için stratejik plan hazırladık, hedefimiz önümüzdeki 5 yılda Karabağlar'ı çağdaş, modern, insanların rahat yaşayabilecek bir kent haline getirmek...

Gayrimenkul kriziyle boğuşan Çin, beş yıllık mortgage oranlarını düşürdü!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen emlak kriziyle boğuşan Çin'de  5 yıllık kredi faizi oranı yüzde 4,20'den yüzde 3,95'e indirilirken ayrıca kurumsal krediler için referans olan 1 senelik faiz oranı da yüzde 3,45'te tutuldu.

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 400 baz puanın altına geriledi!

Yeni ekonomi yönetiminin fiyat istikrarını sağlamaya yönelik adımları kademeli olarak uygulamaya girerken, jeopolitik risklere rağmen Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 400 baz puanın altına düştü.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

İngiltere’de 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6’yı geçti!

İngiltere’de ortalama 5 yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 5,97’den yüzde 6,1’e artarak 2022 yılının kasım ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

Evi olanlara para iadesi müjdesi verildi! 5 yıllık geriye dönük ödemenizi hemen alın!

Evi olan vatandaşlara müjde verildi. 5 yıllık geriye dönük ödemeniz için hemen başvuru yapın. İşte detaylar!

Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya veriyor! 5 Nisan 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Belediye 20 adet gayrimenkulü yıllık 6500 TL’den kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi 5 Nisan 2023 olarak duyuruldu. İşte detaylar…

Kiracılar soruyor! 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılar tarafından en çok sorulan sorulardan biri de “1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?” olmaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Konutta yeni dönem! 5 yıllık kontratla kiralanacak

Dar gelirli vatandaşlar için konut seferberliği başlatan kamunun ardından özel sektör de devreye giriyor. Proje kapsamında devlet arazisinde geliştirilecek konutlar, 5 yıllık kontratlarla kiralanabilecek. Konutların devlete teslim süresi ise 18 yıl olarak belirlemiş oldu.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank bütün ihtiyaçlarınız için alabileceğiniz geri ödemesini 6 aya yayarak yapabileceğiniz, yüzde 0 faizli 5 bin TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kazanmak için acele edin. DanizBank’ın ihtiyaç kredisinin son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. İşte, kartın detayları...

karabağlar 5 yıllık kalkınma planı Haberi

karabağlar 5 yıllık kalkınma planı


Başkan Selvitopu, Karabağlar'ı İzmir'in en seçkin ilçesi haline getirmek için stratejik plan hazırladıklarını, önümüzdeki 5 yılda Karabağlar'da yapılacak çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi ile planlayarak ilçeyi modem bir hale dönüştüreceklerini belirtti. 


Bir televizyon programına konuk olan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Karabağlar'da yapmayı planladığı projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarını, mobilya sektörüyle ilgili çalışmaları, belediye yönetimindeki tasarruf uygulamalarını ve hakla olan iletişimini anlattı. 

Özellikle kentsel dönüşüm projesi konusunun konuşulduğu programda Başkan Selvitopu dönüşümün nasıl olması gerektiğine değindi. 


Kişilerin hak ve menfaati Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm alanlarının bulunduğu ilçenin Karabağlar olduğunu, dönüşümde insanların hak ve menfaatlerinin korunması ve yerinde dönüşümün esas alınması gerektiğini belirten Selvitopu "Kentsel dönüşümün kapsadığı en büyük ilçelerden birisi Karabağlar. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nm ilan ettiği rakamlara göre, 540 hektarlık bir alanda dönüşüm...