24 / 07 / 2024

karabağlar konteyner temizliği

karabağlar konteyner temizliği

Karabağlar Belediyesi temizlik işleri ekipleri ilçede bulanan 10 bin çöp konteynerini temizleyerek dezenfekte etmeye başladı. Başkan Muhittin Selvitopu, çöp konteynerlerinin temizlik işlemlerinin 57 mahallede gerçekleştirileceğini söyledi.

AK Partili Mahmut Atilla Kaya'dan 15 maddelik 'Karabağlar TOKİ' açıklaması: CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın TOKİ arazisi ile ilgili açıklamalarına tam 15 maddeyle yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "750 dar gelirli hemşehrimiz için CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 809 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Karabağlar'da 809 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

İzmir Karabağlar'da üniversite ve konut alanı tartışması!

İzmir Karabağlar Belediyesi’nin üniversiteye vermek istediği alanın, mahkeme kararına rağmen konut yaptırmak istendiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, "Karabağlar üniversite mi istiyor, konut mu istiyor onun kararını versin" dedi.

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

karabağlar konteyner temizliği Haberi

karabağlar konteyner temizliği


Karabağlar Belediyesi temizlik işleri ekipleri ilçede bulanan 10 bin çöp konteynerini temizleyerek dezenfekte etmeye başladı. Başkan Muhittin Selvitopu, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu, çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfekte işlemlerinin 57 mahallede gerçekleştirileceğini söyledi. Selvitopu, temizlik çalışmalarına yaz ayları olmasından dolayı çöp konteynerlerinden başladıklarını söylerken, "İlçemizde tüm mahallelerde 10 bin çöp konteyneri bulunuyor. Karabağlar'da bu işlemler periyodik olarak yapılacak" dedi.


Yeni...