13 / 05 / 2024

Karabağlar sanayi sitesi

Karabağlar sanayi sitesi

İzmir Mobilyacılar ye Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, Karabağlar'da mobilyacılar için güvenli, disiplinli ve sağlıklı bir ortam istediklerini belirterek kentsel dönüşüm alanında kendileri için bir sanayi sitesi beklediklerini söyledi.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

METKAP'ta ön satışlar başladı: Akyapı'dan plastik ve metal kaplama sektörüne özel sanayi sitesi!

Gayrimenkul sektöründe 24 yılı geride bırakan Akyapı, yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye bastı. İşte kendi içerisinde bulunan arıtma tesisi de bulunan sanayi sitesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün atılacak!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Yeni Gölcük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün saat 15:00'da atılacak. Törene tüm vatandaşlar davet edildi.

Manisa Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Karabağlar sanayi sitesi Haberi

Karabağlar sanayi sitesi

İzmir Mobilyacılar ye Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, ihracatlarının çoğunluğunu İran, Irak ve Libya gibi ülkelerin oluşturduğunu belirterek, 'Bu ülkelerde karışıklık olması bizim mobilya ihracatımızı da etkiledi. Elimizdeki siparişler bekliyor. Bu ülkeler bizim ihracatımızın % 80'nini oluşturuyor. Bu ülkelerde daha çok müşterimiz var. 

Dolayısıyla satışlarımızda durgunluk var' dedi. 

İzmir'de zincir mobilya mağazalarının açılmasının söylendiği gibi küçük esnafı çok etkilemediğini belirten Özdemir, 'Herkesin müşteri potansiyeli farklı. IKEA gibi mağazaların olması mobilya sektörünü çok baltalamadı' dedi. 

'Belli bir sanayi bölgemiz yok' En büyük sorunlarının sanayi sitelerinin olmaması olduğunu vurgulayan Özdemir, 'Belli bir sanayi bölgemiz yok. Göçebe gibi yaşıyoruz. Zamanında mobilyacılar Karabağlar'a yerleştiği için karabağlar biliniyor fakat çalıştığımız yerlerde disiplin yok, güvenlik yok, ortam sağlıksız, kaçak atölyeler ve ruhsatsız binalar var. Sanayi sitesi olmak için...