04 / 05 / 2024

Karabüklü emeklilere konut

Karabüklü emeklilere konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Karabük'te emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

7 milyon TL'lik evini satan faizden 310 bin TL kazanıyor! Konut yatırımı, faiz yatırımı mı mantıklı? Vatandaşlar ne dedi

Bankaların TL mevduat faizleri yüzde 60'lara yaklaşmışken, konut yatırımının mı faiz yatırımının daha mantıklı olduğu yeniden gündeme geldi. Peki vatandaşlar ne diyor?  

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emeklilere konut müjdesi!

Emekliler için hayata geçirilmesi planlanan konut projesi Batman'ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Batman Belediye İş Sendikası konuya ilişkin açıklama yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli? Tek tek sıralandı! 

Ev alacakların son zamanlarda en çok dikkat ettiği konular arasında depreme dayanıklı olup olmaması yer alıyor. Peki depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli?

Konut tercihlerinde deprem etkisi! Artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığı sorgulanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konutta tercihler resmen değişti. Konut alacaklar artık evin büyüklüğünden önce deprem dayanıklılığını sorguluyor. 

İstanbul'da depreme dayanıklı konut talebi katlandı! Ev alacaklar ilk önce deprem güvenliğini soruyor! 

Depremin ardından, İstanbul'un içindeki konut sahiplerinin, yatay mimarili ve deprem güvenlikli konutlara yöneldiği belirtildi. İstanbul'da konut satışlarında ilk sorunun, 'Depreme dayanıklı mı?' olduğu ifade ediliyor.

Karabüklü emeklilere konut Haberi

Karabüklü emeklilere konut



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Karabük'te emeklilere yönelik konut üretme projesi kapsamında düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

"33 ilden talep var"

TOKİ Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik konut üretme projesinin  Başbakan Davutoğlu'nun talimatlarıyla 1,5 yıldır devam ettiğini ve ülkenin birçok bölgesinde bu konutlardan yaptıklarını belirterek düşük taksitler ve uzun vadeli ödemelerle evleri teslim ettiklerini dile getirdi.

Batı Karadeniz Bölgesi'nde  bu konutların ilk defa Karabük'te yapılacağını vurgulayan Turan, ilk etapta hiç evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacaklarını, daha sonra evi olan ancak 3 bin 200 liradan daha az geliri olanların da projeden faydalanabileceğini anlattı.

Karabük'teki projeye ayrı bir önem verdiklerini ve 2017 gibi evleri teslim edeceklerini ifade eden Turan, şöyle konuştu: "Şu anda 33 ilden bu konutlara talep var. Sıfır karla çalışıyoruz....