05 / 05 / 2024

karaca air pro cook

karaca air pro cook

Karaca markası yeni nesil pişirme modası olan Airfryerlarda peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sunuyor. İşte detaylar..

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Airfryer almak isteyenler dikkat! Karaca'dan 700 TL'lik indirim

Karaca Kasım ayına ait kampanyalarını duyurdu. Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryerin fiyatında da 700 TL'lik bir indirim oldu. İşte indirimin detayları...

Karaca'nın konuşan airfryeri bir gecede zamlandı: İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı

Yükselen döviz kuru birçok ürünün fiyatlarında artışlara neden oldu. Ayrıca yapılan vergi arttırımı da fiyatların yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Peki Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer ne kadar, kaç TL oldu? İşte Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer güncel fiyatı...

Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti'nde yüzde 44 indirim; İşte güncel fiyatı

Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti'nin fiyatına yüzde 44 indirim uygulandı. Peki Karaca Pro-Midi 3'lü Blender Seti ne kadar oldu? İşte güncel fiyat listesi...

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Realme 11 Pro lansman tarihi belli oldu

Realme 11 Pro ve Realme 11 Pro+'nın Realme Buds Air 5 Pro gerçek kablosuz kulaklıklarla birlikte Haziran ayının ikinci haftasında resmiyet kazanacağını iddia ediyor.

Karaca Air Pro Cook Airfryer indirime girdi! İşte Karaca Air Pro Cook Airfryer fiyat listesi...

Karaca Air Pro Cook Airfryer indirime girdi. Peki Karaca Air Pro Cook Airfryer fiyatları ne kadar oldu? İşte Karaca Air Pro Cook Airfryer fiyat listesi...

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Konuşan Otomatik Cam Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect Konuşan Çay makinesi geliştirilmiş teknolojisi ile çay ve kahve demlemeyi pratik hale getiriyor. Cihaz aynı zamanda bu işlemler sırasında konuşarak bilgilendirme yapıyor.

Karaca Pro-Multimax 2000 W Mutfak Robotu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Yüksek performanslı 2000 W güçlü motoru sayesinde kısa sürede doğrama, çırpma ve parçalama işlemlerini yapar. Paslanmaz çelik bıçakları ile et, soğan, sebze ve meyveleri kolayca doğrar. Peki, Karaca Pro-Multimax buz kırar mı? İşte detaylar...

Mutfağının şeflerine yeni bir yardımcı: Korkmaz Air-Pro AirFryer... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Korkmaz, pişirme kategorisi ürünlerine bir yenisini daha ilave etti; Air-Pro AirFryer. Peki : Korkmaz Air-Pro AirFryer kaç lira? İşte Korkmaz Air-Pro AirFryer'in güncel satış fiyatı ve diğer detaylar...

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

karaca air pro cook Haberi

karaca air pro cook

Karaca yeni nesil pişirme trendlerinden olan Airfryerlarda peşin fiyatına 3 taksit imkânı sunuyor. Birden çok özelliğiyle pişirmeyi keyifli ve kolay hale getiren yeni nesil Karaca Airfryer farklı renkleriyle satışa sunuldu. Üstelik ücretsiz kargo fırsatı mevcut.  Peki Karaca Airfyer ne kadar? İşte Karaca  Ekim 2022 fiyat listesi..

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray: 3.499 Türk Lirası

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Iconic Beige: 3.499 Türk Lirası

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Black Chrome: 3.499 Türk Lirası

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Rosegold: 3.499 Türk Lirası

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Black Copper: 3.499 Türk Lirası