07 / 07 / 2024

karaca sineması kapandı mı

karaca sineması kapandı mı

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak.

Yeni Melek Sineması tekrar açılıyor!

Beyoğlu’nda eski sinemaların kapandığı, Emek Sineması tartışmasının sürdüğü bir dönemde, iyi haber Yeni Melek’ten geldi. 20 yıldır kapalı olan sinema yıkılıp yerine yeni bir kültür merkezi yapılacak.

Yeni Melek Sineması 30 yıl sonra tekrar açılıyor!

Beyoğlu’nda eski sinemaların kapandığı, Emek Sineması tartışmasının sürdüğü bir dönemde, iyi haber Yeni Melek’ten geldi. 30 yıldır kapalı olan sinema yıkılıp yerine yeni bir kültür merkezi yapılacak.

İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indiriyor!

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak.

İmaret Camii ve Dayı Karaca Paşa türbesi koruma alanına dahil edilecek!

Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile Karacabey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde ilçenin eski mabedi İmaret Camii ve Dayı Karaca Paşa türbesini koruma alanına dahil edilecek...

Tarihi İnci Sinemasının yerine otel yapılacak!

Geçen hafta yıkılan Pangaltı'daki İnci Pasajının bitiminde yer alan İnci Sineması da yıkılmayı bekliyor. Pasajın bulunduğu arazi plan değişikliğiyle "Turizm Tesis Alanı" olarak kabul edilecek.

Tarihi İnci Sineması yıkılacak!

Pangaltı'da bulunan tarihi İnci Sineması'nın içinde bulunduğu vakfa ait arazide yıkım çalışmaları başladı. Bir kaç gün sonra tarihi İnci Sineması'nın yıkılacağı öngörülü yor. Bir zamanlar İstanbul Film Festivali'ne de ev sahipliği yapmıştı.

Yunis Karaca'nın Kaynaştır projesi Akkent TOKİ Konutları'nda uygulanmaya başlandı!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunis Karaca'nın 'Kaynaştır' projesi TOKİ Konutları'nda uygulanmaya başlandı.

Altındağ Karacaören'de emsal artışı imar planı 10 Mayıs’ta askıdan indiriliyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Altındağ Karacaören Mahallesinde emsal değerinin artırılmasına ait 1/1000 imar planı değişikliği, 10 Mayıs’ta askıdan indiriliyor. İşte o plan…

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapandı. Fikirtepe şubesinde çalışan memurlar nereye atandı? Fikirtepe kentsel dönüşüm süreci bitti mi? Bundan sonra ne olacak? İşte Emlakkulisi.com farkıyla o bilgiler…

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde sezon kapandı!

Kristal karı, sarıçam ormanları ve uzun kayak pistleriyle Türkiye ' nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Cıbıltepe Kayak Merkezi ' nde, kayak sezonu kapandı...

Majik Sineması'nın yerine yapılan otelde son durum!

Tarihi Majik Sineması'nın yerine yapılan otel inşaatının ruhsatı mahkeme kararıyla iptal edileli ancak vinçler yine çalıştı. Beyoğlu Belediyesi inşaatı mühürlediğini duyurmuştu. Peki Majik Sineması'nın yerine yapılan otelde son durum ne?

Karaca Mağarası turizm sezonuna hazır!

Karaca Mağarası'nın yeni turizm sezonuna hazır olduğu bildirildi. Gümüşhane Valisi Mayda: "Gümüşhane turizminin önemli unsurlarından biri olan Karaca Mağarası'nı yeni sezona hazır hale getirdik" dedi.

Kar yağışı nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz ile iç kesimlerdeki bazı illerde kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor Amasya'da yolların kapanması nedeniyle bazı köylere seçim sandıkları ulaştırılamadı. Ardahan-Şavşat ve Erzurum-Ağrı karayolu kapandı.

karaca sineması kapandı mı Haberi

karaca sineması kapandı mı

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. Eğede son söz isimli internet sitesinin haberine göre yaz nedeniyle kapalı olan İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak. Yine kentin en eski sinemalarından olan İkinci Kordon'daki izmir Sineması'nm da kiracı aradığı iddia edildi. Bu sinemaların kapanması ile İzmir kent merkezinde bağımsız sinema salonu kalmayacak. Bir zamanlar Kemeraltı'nın simgeleri olan Sema, Şan, Konak ve Çınar Sinemaları ile Karşıyaka'nın simge sinemaları olan Melek Sineması ve Karşıyaka Sineması da kapanmıştı. 


AVM'lere dayanamadık Kaya Prestige ve Karaca Oteli'nin Sahibi Mustafa Kaya, alışveriş merkezlerindeki sinema zincirlerinin rekabetine dayanamadıklarını söyledi. Yaz sezonu nedeniyle Karaca Sinemasının kapalı olduğunu belirten Kaya, "Belki sezonda açacağız ama belli değil....