01 / 05 / 2024

karacabey belediyesi

karacabey belediyesi

Karacabey Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Bursa Karacabey'de satılık arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa Karacabey Belediyesi, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 146 bin 185 metrekarelik arsayı satıyor...

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Karacabey Belediyesi 213 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan 213 adet arsa açık artırma usulüyle satılacak. İhale 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Karacabey Belediyesi’nin sattığı arsalarla ilgili soru önergesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karacabey Belediyesi’nin satış kararı verdiği mera alanlarıyla ilgili soru önergesii yanıtlamadı.

Karacabey Belediyesi 258 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediyesi mülkiyetinde bulunan 258 adet arsayı ihale usulüyle satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 - 29 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karacabey'de 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile gerçekleştirdiği görüşmede, ilçede bulunana mevcut ve planlanan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Karacabey'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi ilçede ‘modern kent’ hedefi dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, ilçe içerisindeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binalarla mücadele ediliyor.

Karacabey kültür merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kültür Merkezi’nin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Karacabey'de 24 metruk bina yıkılacak!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçede bulunan çeşitli metruk binaların yıkım çalışmaları başladı. Bölgedeki 24 binanın yıkımı bu ay tamamlanacak.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

karacabey belediyesi Haberi

karacabey belediyesi

Karacabey Belediye Başkanlığı, Runguçpaşa Mahallesi'nde bulunan 170 metrekarelik, SIrabademler Mahallesi'nde bulunan 325 metrekarelik ve 293 metrekarelik taşınmazları satışa çıkardı. Belediye ayrıca Tabaklar Mahallesi'nde bulunan 20 adet taşınmazın, Runguçpaşa Mahallesi'nde bulunan 103 metrekarelik işyeri ve bodrum katın, Kapalı Pazaryeri Sebze ve Meyve Kısmı sergi yeri kullanım hakkının, otobüs garajında bulunan 13 metrekare miktarlı işyerleri ile Sebze ve Meyve Hali'nde bulunan Kantar ve Rampanın satışını yapacak.

Detaylı bilgi için...