06 / 05 / 2024

karadeniz Doğalgazlı ev fiyatları 2015

karadeniz Doğalgazlı ev fiyatları 2015

Türkiyenin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, bölgesel olarak konut tercihlerine de ışık tutarken en uygun alım-satım ve kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Karadeniz doğal gazında üretim iki kat arttı

Karadeniz'de çıkan doğal gazda üretim günlük 2 milyon tondan 4 milyon ton seviyesine çıktı. Sadece yıl sonunda Karadeniz doğal gazı üretim miktarının günlük 7 milyon tona, Türkiye’nin toplam üretim miktarının da 8 milyon tona yükseleceği belirtiliyor.

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazından yararlanarak desteklerin artırılacağını açıkladı!

Desteklerin artırılması ve genç girişimcilerin iş kurmalarına yönelik faizsiz kredi desteğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı kaynaklı gelirlerin kullanılacağını açıkladı.

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Kumtel set üstü ocak fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Kumtel set üstü ocak modelleri uzun yıllar boyunca kullanılır, farklı göz sayılarıyla her ihtiyaca verir. Peki, Kumtel set üstü ocak dörtlü doğalgazlı kaç TL? Kumtel KO-40 TSHDF siyah ocak kaç TL? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi: Karadeniz gazını kullanmaya başlayacağız!

Karadeniz’den çıkan doğal gazın ne zaman kullanılacağı merak edilirken beklenen açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, Karadeniz doğal gazının önümüzdeki sene kullanılmaya başlanacağını açıkladı.

Ev alırken hangi durumlara dikkat edilmeli?

Ev alacak vatandaşların dikkat etmesi gereken belirli unsurlar bulunuyor. Peki doğru ev seçimi nasıl yapılır? İşte 15 adımda doğru ev seçimi...

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı hızlandı!

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatı Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hızla devam ediyor.

Doğu Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 19 arttı!

Doğu Karadeniz bölgesinde Aralık 2018'de konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19 artış kaydetti.

karadeniz Doğalgazlı ev fiyatları 2015 Haberi

karadeniz Doğalgazlı ev fiyatları 2015

Türkiyenin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiyenin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, bölgesel olarak konut tercihlerine de ışık tutarken en uygun alım-satım ve kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.


2014 yılı Türkiye emlak haritası verilerine göre, Karadeniz Bölgesi’nde ortalama kira bedeli 550 TL, satılık konut bedeli ise ortalama 126 bin 750 TL olarak belirlendi. Yıl ortalaması baz alındığında Eylül ayı kiralık emlakların en çok rağbet gördüğü dönem olurken, satılıklarda Ekim ayının tercih edildiği gözlemlendi. Verilere göre, Karadeniz Bölgesi’nde satılık konutlarda Trabzon, kiralıklarda ise Karabük ortalama fiyatlarıyla öne çıkan iller oldu. Trabzon’da ortalama satış fiyatı 155 bin TL olurken, Karabük’teki kiralık emlakların fiyatı ortalama 650 TL’den alıcı buldu. Kiralık konut fiyatlarında Karabük’ü,...