14 / 05 / 2024

Karakoçlar Yapı ve İnşaat nerede

Karakoçlar Yapı ve İnşaat nerede

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Karakoç ve Çetin Metin Karakoç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

Enflasyon alım gücünü azaltırken, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. İşte kulislerde konuşulanlar..

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Karakavak tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeyt Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Emine Kesim tarafından kuruldu.

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Prefabrik yapı ve konteynerlerin KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü! İhracat 3 ay yasaklandı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, prefabrik yapı ve konteyner ihtiyacı arttı. Prefabrik yapı ve konteynerler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Kamuya olan borçlar yapılandırılıyor! İşte yapılandırmada öne çıkan maddeler!

Kamuya olan borçların yapılandırılmasını içeren teklif kapsamında vatandaşların gümrük müdürlükleri, vergi daireleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, il özel idareleri ve belediyelere olan borçları yapılandırılacak.

Karakoçlar Yapı ve İnşaat nerede Haberi

Karakoçlar Yapı ve İnşaat nerede

Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Karakoç ve Çetin Metin Karakoç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu. 


Karakoçlar Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile...