04 / 05 / 2024

karaköy derneği

karaköy derneği

Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni kurarak faaliyete geçirdi...

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Deniz GYO Karaköy binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası için ilişkin Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Karaköy binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket evler projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'de inşa etmeye başladığı briket evler projesinin yüzde 90'ı tamamlandı...

15 Temmuz Derneği'nden, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü!

15 Temmuz Birliğini ve Beraberliğini Yaşatma Derneği, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü düzenledi.

Alarko GYO Karaköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Karaköy binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Karaköy'ün yeni iskelesi yakında açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Karaköy'ün i yakında hizmete sunacak. İBB, şehir hatlarının yeni akıllı yüzer iskelesini yakında hizmete alacak.

karaköy derneği Haberi

karaköy derneği

Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni (Karaköy Derneği) kurdu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karaköy Koruma ve Güzelleştirme Derneği faaliyete geçti.


Karaköy Derneği'nin kurucu üyeleri arasında Salıpazarı Liman İşletmeciliği (Galataport), Karaköy Lokantası, Global Yatırım Holding, Ma'Na Restaurant, Seba İnşaat, Kılıç Ali Paşa Hamamı, Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırımları, Colonie Bistro&Bar, Rena İnşaat, Akkanat Holding yer aldı.


Karaköy Derneği Başkanı ve Global Yatırım Holding Genel Sekreteri Gökhan Özer konuya ilişkin olarak, "Semtin 40 yıllık Yıldırım Erkek Berberi de üyemiz oldu. Küçük işletmeler yok sayılarak Karaköy'ün ruhu sürdürülemez. O zaman Karaköy, Karaköy olmaz."...