04 / 05 / 2024

karasu demir-çelik fabrikası

karasu demir-çelik fabrikası

Adapazarı Karasu'ya 1.4 milyar dolarlık demir-çelik fabrikası kurmak için gerekli izinleri alan Kibar Holding, 2010'da başlayacak yatırımla bin 500 kişiye iş verecek

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uyanık tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Demir-çelik ithalatına yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi!

Demir - çelik ithalatına geçici korunma önlemi alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 200 gün süreyle yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi...

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Zengin tarafından kuruldu. 

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin İlhan tarafından kuruldu. 

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu. 

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fermah İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Döküm Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Celalet Elifi tarafından kuruldu. 

karasu demir-çelik fabrikası Haberi

karasu demir-çelik fabrikası

Kibar Holding, Güney Koreli Hyundai ile ortak olduğu Hyundai Assan fabrikasından sonra Adapazarı'na yeni bir fabrika kurmaya hazırlanıyor. Karasu'ya demir-çelik fabrikası kurmak için harekete geçen Kibar Holding, yasal prosedürü tamamladı. Toplam yatırım tutarı 1.4 milyon dolar olan fabrikanın bin 500 kişiye iş olanağı sağlayacağını kaydeden Kibar Holding Yatırım Grubu Başkanı Kerim Dervişoğlu, 2010 yılında başlayacak inşaatın üç yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

'KREDİ ALACAĞIZ'
Tesisin ilk etabının 700 milyon dolara mal olacağını vurgulayan Dervişoğlu "Böyle büyük yatırımlar için ihtiyaç duyulan finansmanın yüzde 20- 30'u özkaynaklardan geriye kalanı ise kredilerle karşılanır. Biz de bu yolu izleyeceğiz" diye konuştu. Kibar Holding yöneticisi Dervişoğlu, bu büyük projeye yabancı yatırımcıların da büyük ilgi gösterdiğini belirterek "Demirçelik sektöründeki deneyimleri ve hammadde açısından zengin kaynaklara sahip...