08 / 05 / 2024

Karasu Deresi koruma inşaatı ihalesi

Karasu Deresi koruma inşaatı ihalesi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi mecliste!

Kıyı Koruma Yapıları ve Döngelli Deresi Mahmuzları Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Riva Deresi yeniden tasarlanıyor!

Beykoz Belediyesi’nin hazırladığı ‘Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği Yönetimi Projesi ile Kentsel Tasarım Peyzaj Projesinin’ İstanbul Valiliği onayıyla ÇED sürecine başlandı.

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Halkalı Nakkaş Deresi imar planı tadilatı askıda!

Halkalı Nakkaş Deresi, Dere Koruma Bandının Bir Kısmının Revizyonuna ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Çekmeköy Çanakçı Deresi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Çanakçı Deresi ve Koruma bandının revize edilmesi ile taşkın alanlarının işlenmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Beykoz İlçesi Riva Deresi Kıyı Koruma Yapısı (Mahmuz) Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Konya Bostandere Taşkın Koruma ihalesi yapıldı!

DSİ tarafından Bostandere Mahallesi ve Akçay Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma ihalesi yapıldı. Bostandere Taşkın Koruma ihalesi tamamlandığı zaman yerleşim alanları ve ekili alanlar taşkınlardan korunmuş olacak.

Antalya Sakar Deresi'ndeki taşkın koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Demre Sakar Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi. DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Demre'nin Köşkerler Köyü'nün taşkın riskini azaltacak olan Sakar Deresi Taşkın Koruma inşaatı işinde incelemelerde bulundu.

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Karasu Deresi taşkın koruma inşaatı ihalesi 11 Ağustos'ta!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karasu Köyü Karasu Deresi Taşkın Koruma İnşaatı yapım işinin ihalesinin 11 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Rize'de taşkın koruma projesi tartışma yarattı!

Rize’nin Çayeli İlçesi Senoz Vadisi’nde Uzundere Deresi üzerinde Devlet Su İşleri tarafından yaptırılan taşkın koruma projesi tartışma yarattı. Senoz Derneği, DSİ’yi bir şahsa dere yatağından arsa kazandırmakla suçladı, DSİ ise bu iddiayı reddetti.

Hopa'da Taşkın Koruma İnşaatı ihalesi yapıldı!

Hopa ilçesi Taşkın Zararlarından Korunacak Taşkın zararlarını önlemek için Hopa ilçesine bağlı Çamlı Köyü ve Çamlı Deresi'nin taşkın koruma inşaatı işi 15 Aralık 2015 tarihinde ihale edildi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karasu Deresi koruma inşaatı ihalesi Haberi

Karasu Deresi koruma inşaatı ihalesi

Milletvekili Tunç, DSİ 23 Bölge Müdürlüğü tarafından 11 Ağustos 2016 tarihinde Kastamonu'da gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından 750 gün içerisinde işin tamamlanacağını belirterek, Merkez Karasu Köyünü sel taşkınlarından korumak amacıyla inşa edilecek olan taşkın koruma inşaatı kapmasında 3468 m çift taraflı beton temel ve kargir taşkın koruma duvarı, 99 adet brit, 4 adet menfez ve 1 iniş rampası yapılacak dedi. 


Milletvekili Tunç, Amasra horhor deresi, Çakraz Büyükdere, Merkez Tuna Mahallesi Hasanlar deresi, Abdipaşa belde merkezindeki beş adet dere, Kurucaşile ilçe merkezindeki dereler, Kumluca beldesi Kumluca çayı, Ulus ilçe merkezi Ulus çayı ve Çerçi deresi, Ulus Budamış çayı ile Üniversite kampüsünden geçen Merkez Kutlubeyyazıcılar köyü ana deresi taşkın koruma inşaatlarının yapımının da devam ettiğini, Budakdüzü ve Kutlubeydemirci 1 ve 2 nolu derelerin...