03 / 05 / 2024

karatay belediye konut projeleri

karatay belediye konut projeleri

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Belediye 26 adet konut ve dükkan satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan 26 adet konut ve dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye ticaret ve konut imarlı 10 arsa satacak!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Belediye konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan konut alanı imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Eskipazar'da yer alıyor. 

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 12 taksitle KDV'den muaf 8 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 8 adet arsayı 12 taksitle satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar KDV'den de muaf.

karatay belediye konut projeleri Haberi

karatay belediye konut projeleri

Karatay Belediyesi, 42’inci toplu konut hamlesi olan “Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi” projesini tanıttı. Karatay Belediyesi'nde yer alan habere göre; Küçük Kumköprü Caddesi üzerindeki kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek proje için çalışmalar sona erdi ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın yeni toplu konut hamlesini kamuoyuyla aktardı. 312 konutluk kooperatife üye başvurularının 13-17 Eylül tarihleri arasında alınacağını açıklayan Başkan Hasan Kılca, “Bu projelerimizle ilçemizde doğru yapılaşmaya, özel girişimlerin önünü açmaya ve vatandaşlarımızın çok daha konforlu yaşam alanlarına erişimine katkı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili olarak kooperatifin yönetim kurulu üyeleriyle  açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’ın her karışına hizmet ulaştırmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

 

Başkan Hasan Kılca, “Karatay’ın her noktasında titiz...