23 / 05 / 2024

Karatay okulları

Karatay okulları

Eğitim kalitesini artırmak için her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Karatay Belediyesi 2004 yılından bugüne dek ilçeye 170 derslik kazandırdı. Karatay Belediyesi; eğitim yatırımlarına 2014 yılında da devam edecek...

Adese'den Konya Karatay'a yeni mağaza!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Karatay'da 13 Mart 2015'te yeni bir şube açacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin yapılan açıklama...

İstanbul'da okullar yarın tatil, ulaşım kilit!

İstanbul Valiliği, kentte şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle yarın okulları tatil etti. Kar yağışının akşam saatlerinde tipiye dönüşmesi, ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu. İşte ayrıntılar...

Karatay'daki kentsel dönüşümle arsalar değerlendi!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kentsel dönüşüm ve yeni yatırımlarla birlikte Karatay'ın arsa değerinin arttığını belirterek, "Karatay'a 75 bin ek nüfus geliyor.

Karatay'da tapular verildi!

Karatay Belediyesi ilçe sınırları içinde düzenli kentleşmeyi sağlamak amacı ile Belediyelerin asli görevlerinden olan 3194 Sayılı İmar Kanununun 18. Maddesini hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulamaya devam ediyor.

Okullar yeşil bina olarak inşa edilecek!

Okulların yarıyıl tatilinin sona ereceği şubat ayında İstanbul'da 53 bin öğrenci yeni okullarında eğitimine devam edecek. Depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında yenilenen veya yeniden inşa edilen okullardan 42'si yeni dönemde eğitime başlayacak..

Yeşil okullar geliyor!

Şubat ayında İstanbul'da 53 bin öğrenci yeni okullarında eğitimine devam edecek. Eğitim kurumlarının depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında yenilenen veya yeniden inşa edilen okullardan 42'si yeni dönemde eğitime başlayacak.

Konya Karatay ve Selçuklu'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Karatay Hacısadık Mahallesi, Selçuklu Sille Mahallesi'nde yer alan iki arsa toplam 4 milyon 500 bin TL bedelle 20 Ocak 2015 tarihinde ihale edilecek...

Bursa'da okullar yap, işlet, devret modeliyle inşa edilecek!

Bursa'da Türkiye'de bir ilke imza atıldı. Yapılan anlaşmaya göre, 2016 yılında bitirilmesi planlanan okullar, yap işlet devret modeli ile inşa edilecek. Müteahhitlerin yaptığı binaları devlet kiralayacak.

Adese Konya Karatay’da mağaza açtı!

24 Aralık tarihinde Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde mağaza açan Adese, 26 Aralık 2014 Cuma günü de Konya Karatay’da Adliye mağazasını açarak toplam şube sayısını 141’e yükseltti.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 30’a çıkaracak!

Yeni eğitim-öğretim yılında şu anda 20 olan kampüs sayısını 30’a çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, “Franchising vermeye de başlayacağız. 2015 yılındaki ciro hedefimiz 150 milyon lira” dedi

Karatay Mozaik Park satış ofisi!

Karatay Mozaik Park projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Eylül 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Karatay Mozaik Park satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Karatay Mozaik Park daire fiyatları!

Karatay Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşa çalışmaları 2014 yılı yaz aylarında başlandı. Karatay Mozaik Park daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri!

Mozaik Park Karatay 1+1 daireler 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Karatay okulları Haberi

Karatay okulları

Karatay'a 5 okulu belediye imkanları ile 10 okulu da İl Genel Meclisi ile birlikte ilçeye kazandıran Karatay Belediyesi; eğitim yatırımlarına 2014 yılında da devam edecek. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'daki okulların fiziki durumunu daha yüksek seviyelere taşımayı hedeflediklerini kaydetti. Eğitime yapılan yatırımların Karatay'ın geleceğine bırakılacak en güzel miras olduğunu belirten Hançerli, son 10 yılda Karatay'da 170 dersliğin eğitime kazandırıldığının altını çizdi. Amaçlarının Karatay'da tamamının tekli eğitime geçmiş okullar oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, spor salonlarının, okullarda fiziki yapının ve imkanlarının en önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Hayırseverler. Î1 Genel Meclisi ve Toki tarafından ilçeye eğitime yönelik çok ciddi çalışmaların yapıldığını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mevcut eğitim düzeyinin üst seviyelere çıktığını...