17 / 05 / 2024

Kardeş belediye projesi

Kardeş belediye projesi

Terörden zarar gören yerler hükümet ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile ayağa kaldırılacak. Düzenlenecek kampanyalarla terörden zarar gören yaklaşık 10 bin aileye el uzatılması hedefleniyor.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Destek miktarı iki katına çıkarıldı! Türkiye'nin 81 ilinde başvuranların hesabına geri ödemesiz 50 bin lira yatırılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamındaki üçüncü hibe programına başvurular başladı.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

Konya Karapınar kura sonucu 11.05.2019!

TOKİ Konya Karapınar Belediye Projesi 300 daireden oluşuyor. Projedeki daireler kura çekilişi sonrasında sahiplerine kavuşuyor. İşte Konya Karapınar kura sonucu 11.05.2019...

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

TOKİ Giresun Şebinkarahisar kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Giresun Şebinkarahisar Bülbül Mahallesi Belediye Projesi kapsamında yer alan 78 adet konut için kura bugün çekiliyor...

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki 4 konutun başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ kura yeri!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Şuhut 2. Etap Belediye Projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ kura yeri neresi?

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

TOKİ Isparta Keçiborlu 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Isparta Keçiborlu Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 43 konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Isparta Keçiborlu 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

Kardeş belediye projesi Haberi

Kardeş belediye projesi

Terörden zarar gören yerler hükümet ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile ayağa kaldırılacak. Güvenlik güçlerinin amansız operasyonlarıyla teröristlerden temizlenen bölgede evlerine dönen vatandaşlara hükümet sivil toplum örgütleriyle birlikte sahip çıkacak. Terörden zarar gören vatandaşlara dayalı döşeli ev verilecek. Bütün ihtiyaçları da batı illerindeki belediyeler tarafından karşılanacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın, önümüzdeki günlerde doğuya yardım seferberliğini başlatması bekleniyor. 


TERÖR MAĞDURLARINA DAYALI DÖŞELİ EV


Önceki gün Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) terörün vurduğu Doğu ve Güneydoğu illerinin rehabilitasyonu için yapılacaklar ayrıntılı olarak ele alındı. PKK teröründen kurtarılan ilçelerde önümüzdeki günlerde normal hayata dönülmesi için topyekûn seferberlik başlatılacak. Evleri yıkılan vatandaşlar kira öder gibi TOKİ’den ev sahibi olurken, evlerin eşya ihtiyacının karşılanması için başta TOBB, MÜSİAD, Kızılay gibi sivil...