03 / 05 / 2024

Karmod Avrupa ihracatı

Karmod Avrupa ihracatı

Avrupa ülkelerine ihracatını artıran Karmod, son bir senede 14 farklı Avrupa ülkesine ihracat yaptı.

Türk demir-çelik sektörü Avrupa’da toparlanmaya başladı

Türkiye demir-çelik sektörü, Afrika pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken Avrupa pazarında da toparlanmaya başladığı kaydedildi. Türkiye’nin 2023 senesi Ekim ayı ihracatı yüzde 7,4 otranında artış ile 22,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Otomotiv ihracatının yüzde 68'i Avrupa Birliği ülkelerine yapıldı!

Otomotiv endüstrisi, 9 ayda 25 milyar 619 milyon liralık ihracata imza atarken, bu rakamın 17 milyar 569 milyon 399 bin dolarlık kısmı Avrupa Birliği ülkelerinden geldi.

Türkiye ve Rusya, ihracatta Avrupa’nın öncüsü olacak!

OECD ve FAO’nun ortak hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunu paylaştı Rapora göre, Doğu Avrupa’daki tarımsal ürünlerin, özellikle tahılın, ihracatındaki büyüme, Türkiye ve Rusya’nın üzerinde yoğunlaşacak.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Otomotiv ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 20 arttı!

Türkiye, Avrupa Birliği (AB) ülkelerine otomotiv ihracatı, 2023 yılının 6 aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 artış gösterdi.

Avrupa Birliği'nden 158 milyar Euro'luk otomobil ihracatı!

Açıklanan rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB), geçen sene toplam 158 milyar avroluk otomobil ihracatı gerçekleştirdi. İşte merakla beklenen o rakamlar...

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Çelik üretimi ve ihracatı Ekim ayında sert düştü

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği'nden yapılan açıklamada yüksek enerji maliyetleri ve resesyondaki Avrupa pazarı nedeniyle çelik ihracatında daralmanın devam ettiği belirtilirken Hindistan'ın ise hem iç pazarda hem de yurtdışı pazarlarda etkinliğini artırdığı ifade edildi.

İnşaat malzemesi ihracatı rekor kırıyor!

Intermax Logistics, Avrupa’ya taşıdığı inşaat malzemelerini yüzde 30 artırmayı hedefliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, İnşaat malzemesi ihracatının rekor kırdığını belirterek önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Türkiye bakır ihracatında dünyada birinci

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği bakır sektörü ürün grubunda bakır teller ihracatında dünyada ve Avrupa’da birinci sırada yer aldı. Birlik, bakır alaşımları ihracatında ise dünyada ikinci sırada.

Avrupa’dan Rus petrolü için gerilimi artıracak hamle

Avrupa Birliği ülkeleri Rus petrolüne tavan fiyat uygulanmasını da içeren yeni bir yaptırım paketini teklif etti. Yaptırımların kapsamının genişletilmesi Moskova'nın 7 milyar Euro ihracat gelirinden mahrum kalmasına neden olacak.

Hizmet ihracatından yeni rekor geldi! İlk sırada Almanya var...

Türkiye'nin, hizmet ihracatı 2021 yılında 34,8 milyar dolar olarak kayda geçerken, hizmet ithalatı ise 27,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. En çok ihracat, Avrupa Birliği ülkeleriyle yapılırken ilk sırayı Almanya aldı.

Türk Çimento sektörünün ihracat hedefi 1,7 milyar dolar!

Çimentoda dünyanın en büyük ihracatçısı, Avrupa’da ise en büyük üreticisi olan Türkiye, sektörün en büyük buluşmalarından biri olan çimento endüstrisi konferansı INTERCEM’e ev sahipliği yaptı. Sektörün yıl sonu ihraç hedefinin 1,7 milyar dolar olduğu açıklandı.

Karmod Avrupa ihracatı Haberi

Karmod Avrupa ihracatı

İhracatını artırmaya devam eden Karmod, son bir yılda 14 farklı Avrupa ülkesine ihracat gerçekleştirdi.

Karmod tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, son bir yılda Avrupa'ya yönelik ihracatını hem ülke hem de proje bazlı artırdı. Firma, son bir senede 14 farklı Avrupa ülkesine ihracat yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açıklamada görüşleri yer alan Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, özellikle son 5 yılda Avrupa ülkelerine ihracatı artırmaya yönelik yaptıkları planlamaların olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını belirtti.

Sürdürülebilir kalite ve çevre dostu üretim anlayışının Avrupa pazarında önemli olduğunu söyleyen Çankaya, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Karmod olarak 110'un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarısı sağladık. Mevcut başarımızı sürdürmekle birlikte özellikle Avrupa ülkelerine ihracatı artırma yönünde bir stratejimiz olmuştu. Bu doğrultuda planlamalarımızı yaptık.

Çalışmalarımızın meyvesi olarak son bir yılda 14 farklı Avrupa...