03 / 05 / 2024

Karmod Prefabrik evleri

Karmod Prefabrik evleri

Karmod Prefabrik, depreme dayanıklı ve çevreci konseptiyle öne çıkan yeni nesil çelik evi satışa sundu. Firma, çelik evleri güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla inşa ediyor.

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata ev alma fırsatı! 339 bin 900 TL'den başlıyor! İşte prefabrik ev fiyat listesi

Uygun fiyata ev almak isteyen vatandaşlar prefabrik evleri mercek altına aldı. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Yüksek kiralar prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdı!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada yüksek kiraların prefabrik çelik evlere ilgiyi artırdığını söyledi.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı? Prefabrik ev modelleri nasıl tasarlanmaktadır?

Prefabrik evleri alacak ya da yaptıracak olan vatandaşlar, bu yapılara dair en küçük ayrıntıları bilmek istiyor. İşte prefabrik evlere dair sorulan soruların yanıtları…

85 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evleri, betonarme evlerden ayıran özellikler bu yapılar ile ilgilenen vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Özellikle prefabrik evlerin fiyatları merak edilmektedir. İşte detaylar!

Bakan Kurum açıkladı : 'Prefabrik evleri teslim ettik'

6 şubat tarihinde meydana gelen  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet 4 koldan deprem bölgelerinde yardımlarını devam ettiriyor. Murat Kurum, "Nurdağı ve İslahiye'de 214 prefabrik evi daha sahiplerine teslim ettik" dedi.

Karmod Prefabrik evleri Haberi

Karmod Prefabrik evleri

Şirket açıklamasına göre, Karmod, kentsel dönüşümün gündemde olduğu bu dönemde estetik tasarımlı, hızlı kurulumlu, güvenli, ekonomik ve çevre dostu ev üretimine ağırlık veriyor.


Firma, güvenli yapı modeliyle depreme dayanıklı ve dönüşebilir malzeme kullanımıyla çevreci konsepte sahip yeni nesil çelik evin satışına başladı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, yeni nesil çelik evin tam dönüşümlü hafif çelik malzeme kullanımıyla üretildiğini belirterek, çeliğin yanı sıra yapıda kullanılan diğer malzemelerin de geri dönüşümlü olduğunu vurguladı.


Yeni nesil çelik evin ısı ve ses izolasyonu açısından da iyi bir performansa sahip olduğunu vurgulayan Yüceer, şunları kaydetti:


"Hafif çelik ev klasik ev modellerine göre öne çıkan çok sayıda üstün özelliğe sahip. Çeliğin detay çözümlerine imkan sunan yapısı son derece estetik tasarımlara olanak sağlıyor. Kolon ve kiriş...