28 / 04 / 2024

Karmod Prefabrik konut projesi

Karmod Prefabrik konut projesi

Karmod Prefabrik, Birleşmiş Milletler konut yardımı projesi için Hint Okyanusu'nda yer alan Komor Adaları’nda sosyal konutların kurulumuna başladı.

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

Ev almak isteyenlere müjde! Prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı her bütçeye uygun 1+1 2+1, 3+1 prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Prefabrik ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Devletten 200 bin TL destek!

Günümüzde kiraların ve konut fiyatlarının hızla yükselmesi, insanları alternatif konut çözümleri arayışına yöneltiyor. Bu kapsamda, prefabrik evler son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Prefabrik ev almak isteyen kişiler devlet tarafından 300 bin TL'ye kadar destekleniyor.

Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor! 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

Konut fiyatlarının artmasından sonra vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor. Bu fiyatta ev sahibi olmak isteyenlerin iştahını kabartıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 241 bin TL'den..

Prefabrik ev almak isteyenlere güzel haber geldi. 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata konut sahibi olmak için büyük fırsat! Ekonomik prefabrik ev fiyatları ayyuka çıktı! 295 bin TL'den başlıyor... İşte detaylar...

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı?

Prefabrik ev almak isteyen fakat yeteri kadar birikimi olmayan vatandaşlar Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Karmod Prefabrik konut projesi Haberi

Karmod Prefabrik konut projesi

Karmod, Komor Adaları’nda Birleşmiş Milletler (BM) sosyal konut projesine başladı. Şirket açıklamasına göre Karmod Prefabrik,  Birleşmiş Milletler (BM) konut yardımı projesi için Batı Afrika’da Hint Okyanusu'nda yer alan Komor Adaları’nda sosyal konutların kurulumuna başladı. 


Yeni nesil konteyner modeliyle üretilen örnek evler BM İnsani Yerleşimleri Programı kapsamında Komor Adaları içerisinde yer alan Anjouan Adası'nda kurulum yapıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, 90’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirterek, "Dünyada adı pek fazla duyulmamış Mozambik ve Madagaskar’a okyanus komşusu olan Komar Adaları’nda bir Türk firması olarak sosyal konut gibi anlamlı bir projeyi gerçekleştiriyor olmak gurur verici." ifadesini kullandı.


Yüksek izolasyonu, kolay kurulumu ve ekonomik özelliğiyle yeni nesil konteyner modellerinin Afrika lokasyonunda sosyal konut olarak tercih edildiğini vurgulayan Özkanca, şunları kaydetti:


"Yeni nesil...