03 / 05 / 2024

Karmod Prefabrik ürübleri

Karmod Prefabrik ürübleri

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler bunlara dikkat edin! 2023 prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev kışın kullanılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda özellikleri ve fiyat aralığı bakımından bu yapılar ile ilgilenen kişilerin gündeminde yer almaktadır. İşte hem prefabrik evler hakkında merak edilenler!

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Karmod Prefabrik ürübleri Haberi

Karmod Prefabrik ürübleri

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.


Şirketten yapılan açıklamada, Peru İnşaat Odası'nın (CAPECO) organizasyonuyla 21'incisi düzenlenen fuarda, Karmod Prefabrik'in, Peru'nun yanı sıra Kanada, ABD, Panama, Venezuela, Brezilya, Şili, Kolombiya, Arjantin ve Paraguay’dan gelen ziyaretçilere ürünlerini yakından tanıtma fırsatı bulunduğu belirtildi.


Açıklamada, 16 ülkeden 6 bine yakın ziyaretçinin gezdiği fuarda, sosyal konut amaçlı prefabrik evler ile yüksek güvenlik sunan çelik evlere ilginin oldukça yüksek olduğu kaydedildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, Güney Amerika ülkelerinin özellikle hızlı üretim ve kuruluma sahip ekonomik prefabrik sosyal konutlara ilgi duyduklarını bildirdi.


Fuar sırasında Peru Sosyal Konut İdaresi’nce ülkenin Juanjui şehrinde yapılması planlanan 640 konutluk proje için yetkililerle görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Durmaz, fuarın Güney...