16 / 05 / 2024

Karsan J10 çindeki üretimi başladı mı

Karsan J10 çindeki üretimi başladı mı

Karsan ürünlerinin Çin’de üretilmesi amacıyla yeni bir şirket kurulması ve olası bir ortak girişim anlaşmasını kapsayan protokolün devamı niteliğinde ek bir protokol imzalandı. Protokole göre J10’un ilk test üretimi 1 Ocak 2016’da başlayacak

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Atatürk Havalimanı'nın bitişiğindeki konut ve ticaret alanlar için kritik karar: Mahkeme imar planını durdurdu!

Atatürk Havalimanı’nın bitişiğindeki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde 27 bin metrekarelik alanın konut ve ticaret imarına açılmasıyla ilgili mahkemeden karar geldi.

Karsan'da hedef 1000'inci elektrikli araç

Ticari araç üreticisi firması Karsan, Amerika ve Avrupa kıtasında yollardaki elektrikli otobüs sayısını bu sene 1000'e yükseltecek.

Yerli Karsan’dan İtalya çıkarması

İtalya’da atağa kalkan Karsan, bu kapsamda İtalya’nın Bolonya şehrinin toplu taşıma ihalesini kazandı. İhale kapsamında 24 adet kesin ve 7 adet de opsiyonel olmak üzere 18 metrelik elektrikli otobüs ihalesini e-ATA modeli kazandı.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Karsan 2022'den umutlu! Cirosunu ikiye katlayacak!

Renault Megane Sedan'ın yeni üretimine başlanacağı hakkında bazı açıklamalarda bulunan Karsan CEO'su Okan Baş, bu üretimle birlikte yeni istihdam sağlayacağını açıklayarak otomobil şirketinin 2022 senesi ile ihracatı ve ciroyu ikiye katlayacağını öngördüklerini bildirdi.

Kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları enerjide dışa bağımlılık tetikliyor!

Enerjide dışa bağımlılığın kripto para madenciliğindeki kısıtlamaları tetiklerken, tasarruf sahiplerinin de tasarruflarını kripto borsaları üzerinden yurt dışına çıkarmasına neden olduğu belirtildi.

Bitcoin madenciliğindeki gelişmeler dengeleri yeniden şekillendiriyor!

Kripto para yasaklarıyla dikkat çeken Çin gibi bazı ülkelerdeki Bitcoin madenciliğindeki gelişmeler dengeleri yeniden şekillendiriyor...

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Şehir içindeki sanayi siteleri taşınıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "sanayide milli atılım" sloganıyla şehirdeki sanayi sitelerinin dönüştürülmesine yönelik proje kapsamında, şehir içindeki sanayi sitelerinin taşınması için ilk başvuru Sivas'tan yapıldı.

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Van Sebze Hali bitişiğindeki dükkanlar kiralandı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Şabaniye Mahallesi Sebze Hali bitişiğindeki 31 dükkanı kiraladı.

Karsan J10 çindeki üretimi başladı mı Haberi

Karsan J10 çindeki üretimi başladı mı


Çinli Wuhan Zhong Yuan Bang Tai Investment Holding ile Karsan arasında J10 ve diğer Karsan ürünlerinin Çin’de üretilmesi amacıyla yeni bir şirket kurulması ve olası bir ortak girişim anlaşmasını kapsayan protokolün devamı niteliğinde ek bir protokol imzalandı. Protokole göre J10’un ilk test üretiminin 1 Ocak 2016’da başlaması ve ilk yıl yaklaşık 10 bin adet J10 üretilmesi öngörülüyor.


Karsan ile Wuhan Zhong Yuan Bang Tai Investment Holding (ZYBT) arasında 15 Mayıs’ta imzalanan J10 markalı minibüs üretimine ilişkin anlaşma sonrası ek bir protokol imzalandı. Karsan Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç ile ZYBT Yönetim Kurulu Başkanı Zhang Xuexin tarafından imzalanan ek protokole göre Karsan Çin’de kurulması planlanan yeni şirkete yüzde 35 ortak olacak. Yapılan anlaşmaya göre 15 Ekim’e kadar joint venture anlaşmasının imzalanması,...