02 / 05 / 2024

karşıyaka rezidans aylık bin dokuz yüz tl taksit imkanı

karşıyaka rezidans aylık bin dokuz yüz tl taksit imkanı

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmesi planlanan Karşıyaka Rezidans projesi 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.Karşıyaka Rezidans projesinde 1+1 ev fiyatları 308 bin liradan başlarken 1.900 TL aylık taksit olanağı da bulunuyor.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

TMMOB'dan Karşıyaka’daki 'kat sıkıştırması' planlarına dava!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Karşıyaka ve Büyükşehir Belediyeleri'nin onayladığı “kat sıkıştırma” plan notlarına karşı dava açtı. TMMOB, kentsel fiziksel çevrenin iyileştirilmesinin zorunlu olduğuna dikkat çekti.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Bankalardan tüm zamanların en yüksek 8 aylık karı!

Türk bankacılık sektörü, bu yılın ocak-ağustos döneminde 42,9 milyar lira ile tüm zamanların en yüksek 8 aylık karını elde etti.

Karşıyaka'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 768 bin TL olarak belirlendi. 

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

karşıyaka rezidans aylık bin dokuz yüz tl taksit imkanı Haberi

karşıyaka rezidans aylık bin dokuz yüz tl taksit imkanı

Karşıyaka Rezidans projesinde 1+0 ev fiyatları 198 bin liradan, 1+1 ev fiyatları 308 bin liradan ve 2+1 ev fiyatları ise 552 bin liradan başlıyor. 174 konut ve 9 ticari birimden meydana gelen Karşıyaka Rezidans projesi konutların büyüklükleri 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor.


Karşıyaka Rezidans 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde tasarlanan dairelerinin yanı sıra projenin içeriğinde spa, fitness salonu, kat hizmetleri,güvenlik, kuru temizleme, kapalı yüzme havuzu,  bisiklet parkı, Türk Hamamı,güneşlenme terasları, çamaşırhane ve sauna gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.


Karşıyaka Rezidans'ta 1.900 TL aylık taksit imkanı bulunurken kalan tutar Nisan 2015 olarak belirlendi.


Karşıyaka Rezidans'ta 40 ay taksitlerde, peşinatsız, 50 ay taksitlerde yüzde 20 peşinat, 60 ay taksitlerde 30 peşinat bulunurken, 70 ay taksitlerde yüzde 40 peşinat, 80 ay taksitlerde...