14 / 05 / 2024

karşıyakada yeni büyük park ne zaman açılacak

karşıyakada yeni büyük park ne zaman açılacak

Karşıyaka Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı ile 60 bin metrekare yeşil alana kavuşuyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje, İzmir Körfezi’ni gören seyir teraslarıyla da kentin yeni çekim merkezi olmaya şimdiden aday...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

İstanbul'da 207 bin bina depreme karşı riskli! Beklenen büyük Marmara depremine nasıl hazırlanmalı? 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, beklenen büyük Marmara depremine hazırlık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gökce, İstanbul'da 207 bin binanın depreme karşı riskli olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

Bu kaçıncı Akaryakıta yeni büyük zam yolda

Akaryakıtta zam furyasına bir yenisi daha ekleniyor. Türk Lirası’nın döviz karşısında eriyişi devam ederken petrolün varil fiyatındaki yükseliş de yeni zammın kapısını araladı. Edinilen bilgilere göre büyük bir zammın yarından itibaren pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Yeni büyükşehir yasası ile kafa karıştıran vergiye düzenleme!

AK Parti’nin büyükşehir belediyelerinin işleyişini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığı taslak metin tamamlanmak üzere. Taslakta vatandaşların yıllardır kafasını karıştıran ve bazı belediyelerin almadığı bazı belediyelerin aldığı katı atık vergisi ÇTV ile birleştirilerek yeni bir sistem getirilmiş ol

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Cahit Turhan: Yeni büyük projelere başlayacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Önümüzdeki günlerde yeni büyük projelere başlayacağımızı şimdiden duyurmak istiyorum" dedi...

Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya! 

Satışların devam ettiği Varyant Karşıyaka Plus'ta büyük kampanya başladı. Dairelerin hemen teslim edildiği projede tapular da hemen veriliyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılara yeni fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Kayseri Gültepe Mahallesi’nde bulunan 3 adet konut+ticaret alanı arsası ihale ile satışa çıkarılacak.

karşıyakada yeni büyük park ne zaman açılacak Haberi

karşıyakada yeni büyük park ne zaman açılacak


Karşıyaka’da Mustafa Kemal ve Zübeyde Hanım Mahalleleri arasında kalan Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde Yüksek Vadi olarak bilinen bölgede yapılmakta olan Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı 60 bin metrekare üzerine projelendirildi. İzmir Körfezi manzaralı eğimli bölgede istinat çalışmaları tamamlanırken, eşsiz manzaraya sahip kafeteryanın da inşaatı bitti. Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından büyük bir hızla yapımına devam eden alanda, kafeterya çevresine 390 metrekarelik seyir terası yapılırken, 52 bin metrekarede ise, yeşillendirilecek. Yürüyüş yollarının da bulunacağı Rekreasyon Alanı’nda ayrıca, yapay şelale ile çocuk parkı ve spor alanı da yer alacak. Karşıyaka’nın yoğun yapılaşmadan dolayı yeşil alan konusunda kısır kaldığını vurgulayan Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu açığı, kentin yeni gelişim noktalarında projelendirdiğimiz bu tarz projelerle kapatmaya çalışıyoruz. Karşıyaka’yı yeşille buluşturmak için adeta yoktan yer var...