03 / 05 / 2024

Kaş üçüncü havaalanı

Kaş üçüncü havaalanı

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Proje için tahsis edilen arazinin, İstanbul Atatürk Havaalanı’nın iki katına yakın olduğu ortaya çıktı.

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü haziran ayının kaçıncı haftası?

Babalar Günü'ne kısa süre kala vatandaşlar haziran ayının hangi günü olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Babalar Günü ne zaman? İşte detaylar...

Depremde binalar hangi yöne çöker? Depremde kaçıncı katlar tehlikelidir?

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden sonra vatandaşlar yaşadıkları binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu araştırmaya koyuldu. İşte detaylar!

İşte Türkiye’nin dünya gıda enflasyonundaki sıralaması!

Dünya Bankası verileri açıklandı. Türkiye, Dünya Bankası'nın açıkladığı verilere göre kaçıncı sırada yer alıyor? Haberin devamında...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Hangi ülkenin ne kadar altın rezervi var? Türkiye kaçıncı sırada?

Altın, birçok ülke için önemli bir yatırım aracıdır. Altın fiyatları genellikle düşük faiz oranları, ekonomik belirsizlik veya politik belirsizlik gibi ekonomik koşullar altında yükselir. Peki hangi ülkenin ne kadar altın rezervi var? İşte detaylar...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Her gece bir zam haberi geliyor. Bu kaçıncı demeyin tedbirinizi alın. Benzin ve motorine yeni zam

Dünyadaki petrol fiyatları ve kur farkı nedeniyle akaryakıt fiyatları günü gününü tutmazken biz zam haberi daha gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgiye göre benzinde 56, motorinde ise 69 kuruşluk zam bu geceden itibaren pompaya yansıyacak.

Kaş üçüncü havaalanı Haberi

Kaş üçüncü havaalanı

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Demre sahilinin kitle turizmine açılmak istenmesiyle burada yapılması düşünülen 5 yıldızlı otellerin yatırımcıları havalimanı projesinin inşasına talip oldu. Ancak Türkiye’de kitle turizminin dışında kalmayı başarabilen önemli merkezlerin başında gelen Kaş’taki turizmciler ve sivil toplum örgütleri havaalanının ilçenin sonunu getireceğini savunuyor. Havaalanıyla ilgili çekinceleri sıralayan bir rapor hazırlayan Kaşlı sivil toplum örgütleri, proje için tahsis edilen alanın İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nın iki katına yakın olduğu bilgisine yer verdi.

HAVAALANINA KARŞI RAPOR

Antalya’nın batısında yapılması düşünülen kentin 3. havaalanı projesi için seçilen Kaş’ın Pınarbaşı Mahallesi’nde köylüler ve turizmciler ayaklandı. Uluslararası nitelikte olacağı açıklanan havaalanının Kaş’ın sonunu getireceğini savunan ilçedeki sivil toplum örgütleri ve turizmciler 7 sayfalık bir rapor hazırlayarak çekincelerini yetkililere iletti. Aralarında, Kaş...