28 / 04 / 2024

kastamonu müteahhit gözaltı

kastamonu müteahhit gözaltı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! Müteahhitler dairelerin fiyatlarını artırıyor!

Yeni Evim Kampanyası'nda müteahhit oyunu! 3 senelik Hazine desteğiyle taksit tutarları avantajlı görünen kampanyada beklentiler ve gerçeklerin uyuşmadığı ileri sürüldü. İşte ayrıntılar...

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

İzmirli depremzedelere müteahhit şoku!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler, konutlarını yaptırmak için mücadele ederken bu defa de müteahhit krizi ortaya çıktı. Bölgede müteahhitlik firmalarının, yüksek maliyetler sebebiyle sözleşmeleri feshettiği belirtildi.

Müteahhit dolandırıcılıklarında nelere dikkat edilmeli?

Müteahhit dolandırıcılıkları sık sık gündeme gelen konular arasında yer alıyor. Peki müteahhit dolandırıcılığı nasıl oluşuyor? Gayrimenkul alıcıları nelerle karşılaşıyor? İşte ayrıntılar...

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

kastamonu müteahhit gözaltı Haberi

kastamonu müteahhit gözaltı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketin sonrasın yıkılan Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve İstanbul'da gözaltına alınan Mehmet Ö. Kastamonu'da adliyeye sevk edildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Mehmet Ö. hakkında, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 11 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketinde yıkılan binalarla ilgili devam eden soruşturma kapsamında gözaltı kararı alındı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  Esenyurt'ta gözaltına alınan Mehmet Ö, emniyetteki işlemleri ve sağlık kontrolünün sonrasında Kastamonu'ya gönderildi. Şüphelinin, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesinin alınacağı aktarıldı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı...