06 / 05 / 2024

katarda satış yapan türk firmalar

katarda satış yapan türk firmalar

Türkiye’den 150 firmayla çıkarma yapılan Expo Turkey by Qatar’da 7 firma 200 milyonluk iş bağladı.

Maliye bakanlığı, IBAN kiralayanların peşinde! IBAN kiralayana ağır cezalar geliyor...

Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu belirlendi. Buna göre, bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildiği ifade edildi. 

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Otomobilde 'en'ler belli oldu! En çok satış yapan ilk üçte Fiat, Renault ve Toyota var!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, ekim ayında en çok satış yapan otomobil markları sırasıyla Fiat, Renault ve Toyota oldu.

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

Spekülatörler sıfır araçta fiyatları tırmandırıyor!

Sıfır araç fiyatlarındaki yükselişte satış yapan taraflar birbirlerini suçluyor. Sıfır araçların ülkeye gelişinde sorun olduğu haberlerinin ve bu yönde ilanların fiyatları tırmandırdığı iddia ediliyor.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tudors'tan Babalar Günü indirimi; Gömlek fiyatları yarı yarıya düştü

Tudors, Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Gömlek Krallığı sloganıyla satış yapan Tudors'ta gömlek fiyatları yarı yarıya düştü. İşte detaylar...

Engelli aracında rüşvet skandalı! 200 bin TL vermeye araba yok!

Sıfır otomobil satışı yapan bayiler cezalara kesin cezalara karşın bu defa engelli bireyler için tanınan hakka da göz dikti. Bayiler, araç satışı konusunda ÖTV muafiyeti bulunan engellilerden 100 bin ila 200 bin TL arasında ücret istiyor ve vermeyenlere de satış yapılmıyor.

IPhone modelleri cep yakıyor! Artık sadece rüyalarda! Son rakam 64 bin TL'ye çıktı!

Başta telefon olmak üzere birçok teknolojik alet satışı yapan Apple, Türkiye piyasasında oldukça rağbet gören markaların başında geliyor. Ancak dur durak bilmeden artan fiyatlar bu durumun değişebileceği sinyalini veriyor olabilir mi?

MediaMarkt’ta kampanya! 699 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı saat sahibi olabilirsiniz! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknoloji ürünleri satışı yapan MediaMarkt, akıllı saat kampanyasıyla gündeme geldi. Samsung Galaxy Fit2 Scarlet Akıllı Bileklik 699 TL'den satışa çıkarken Xiaomi Mi Watch Lite Akıllı Saat ise 1.199 TL'den satışa sunuldu. İşte detaylar...

2022’de en çok o otomobil sattı! 10 milyon adetten fazla!

Dünyada 2022 yılında en fazla otomobil satışı yapan üretici şirketin Toyota olduğu açıklandı.  Tanınmış otomobil devi, stoklar konusunda mevcut kısıtlamalar devam etmesine rağmen, Asya pazarındaki talebin hız kaybetmemesinin de desteğiyle geçen yıl küresel üretimini yüzde 5 artırdı. Ünlü marka, 3 yı

katarda satış yapan türk firmalar Haberi

katarda satış yapan türk firmalar


Uluslararası emlak fuarında asıl amacın tanıtım olduğunu belirten inşaatın patronları bu kez Katar fuarında hem tanıtım hem de sıcak satış yapma imkanı buldu. Emlak Konut, Kuzu Grup, Sur Yapı, Teknik Yapı, Artaş, Özak GYO Gül ve Siyahkalem, gibi firmalar yoğun satış yaptı. Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı’na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi. SeaPearl projesi hakkında bilgi veren Kuzu, projenin yüzde 45’inin satıldığını, bu satışın yüzde 15’ini Katarlı yatırımcılara yaptıklarını söyledi.


Özen Kuzu


YATIRIMCILARIN MARKAJINDA


Fuara, Emlak Konut ortaklığı ile Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesi ile katlan Siyahkalem CFO’su İbrahim Kahraman, 8 konut için 15 milyon liralık önsatışla döndüklerini söyledi. Özak GYO,...