05 / 05 / 2024

katarlılara ev satmak

katarlılara ev satmak

Osmanlı kaymakamlığı iken 1916 yılında İngiliz korumasına geçen ve 3 Eylül 1971'de bağımsız bir devlet olan Katar’ın kişi başı milli geliri 100 bin dolar… Yaklaşık 1,7 milyon nüfusunun sadece %20’si Katarlıdır...

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Kiracılar dikkat! Kiracılara not sistemi geliyor, notu düşük olana ev verilmeyecek...

Kredi notunun ardından şimdi de kiracı notu geleceği belirtildi. Ünlü ekonomistten kiracılara kötü haber geldi. Kiracılara not sistemi sayesinde, notu yeterli olmayan kiracıların ev kiralaması zorlaşacak.

Mısır yönetimi bir kentin yer aldığı dev arsayı Katarlılara satmak için hazırlanıyor!

Büyük bir ekonomik buhran içinde olan ve sürekli ülke topraklarını satmakla gündeme gelen Mısır Yönetimi şimdi de bir kentin kurulu olduğu arsayı satışa çıkardı. 

Hazine Bakanlığı açıkladı! Ev sahipleri ve kiracılara tebligatlar gönderilmeye başlandı!

Ev sahibi ve kiracılara yönelik gerçekleşen çalışmalar kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Buna göre, kira gelirlerinin doğru bir şekilde beyan edilmesi için gerekli uygulamalar yapılırken, tebligatların da tek tek gönderilmeye başlandığı da kaydedildi. 

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Ev satmak için vekalet nasıl verilir?

Farklı nedenlerle tapu işlemlerini bizzat gerçekleştiremeyeceğiniz durumlarla karşılaştığınızda, istediğiniz gayrimenkulu satın almak için vekalet verme yöntemini tercih edebilirsiniz. Eviniz, iş yeriniz, arsanız veya tarlanız gibi çeşitli taşınmazlar için bu işlemi yapabilirsiniz.

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

TEB açıkladı ayda sadece 1.272 TL ödeyerek alabileceksiniz. Hemen bakın vakit kaybetmeyin

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara kredi satmak isteyen bankalar kampanya süreçlerini hızlandırdı. TEB'den de önemli bir kampanya geldi.

10 soruda ev satmak!

Ev satarken ihtiyaç duyulan bilgileri ve yapılması gerekenleri 10 soru ve rehberde özetledik. İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Ailelere para ödenecek. Acil bakın

Depremden etkilenen vatandaşlara ev sahipleri ve kiracılar için yardım ödemesi gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca ev sahibini ve kriacıyı ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla beraber belli oluyor. Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

katarlılara ev satmak Haberi

katarlılara ev satmak


Osmanlı kaymakamlığı iken 1916 yılında İngiliz korumasına geçen ve 3 Eylül 1971'de bağımsız bir devlet olan Katar’ın kişi başı milli geliri 100 bin dolar…  Yaklaşık 1,7 milyon nüfusunun sadece %20’si Katarlıdır.  Geri kalan kısım göçmen işçiler ve iş yapmak için Katar’da bulunan yabancılar… Katar’ı Ortadoğu’nun İsviçre’si olarak tanımlayabiliriz… Yüz ölçümü 11.400 km2, Türkiye’nin küçük illerinden biri kadar…


Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani, 1995 yılında babasını devirerek yönetimi ele geçirmiş... Emir, Katar’ın Ortadoğu’nun finans ve ticaret merkezi yapmak için ciddi çalışmalar içerisinde…. Doğal gaz ve petrolden elde edilen gelirleri alt yapı, eğitim, sağlık ve inşaata yatırıyor… Katar’da doğal gaz, elektrik, su gibi temel giderler ücretsizdir. Emir, toplam nüfus içerisinde yaklaşık %20 olan yerli nüfusunun artması için çocuğu olana...